Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi Hercegovac!
El Kodrinjo senioro maestro....junioro još nedokazano
Ma pravi potez je napravio, iz prvoligaša prešao u drugoligaša, koji će uskoro postat trećeligaš. Ogroman talenat sigurno :D :D :D Boje mu je da granap otvara dok je vakat.
ApexTwiner klasicno Bosnjacki komentar.. A ti sjedi i kuckaj postove, dok ti se mahovina ne uhvati na trosjedu ili kaucu... Bra'ooo majstore....
Joj kako ti je orginalan odgovor, vidi se da si kapacitet, klasični glupavi Bošnjo. Kao Kodrin je mali, ne smiješ protiv njega ništa reć. Evo da ti apex kaže, da mu nije babe igro bi u Zvijezdi. Al iz Gradačca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Babo ti je u tim godinama vec cijepao po Evropi....malkice kasnis al bit ce ipak nesto (nadam se:)
Kodro maestro
Vidi ga, isti babo. Saraj"vo šampion!