Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma tata mu nastimao, a i Mehi je bila nasteljena Barca.Hajmo luzeri i hejteri, opletite...niste odavno..
Mladi napadač, 20 nastupa, 1 pogodak i 2 asistencije... Obećavajuće, nema šta! Meša i njega zovi!
Obično kad 'nikne' neki novi igrač, 90 % komentara glase: "Meša zovi ga!". Pa reko' da se i ja oglasim! :))) Nemam ništa protiv momka, ali mislim da nije ništa spektakularno napravio da bi se pisale vijesti o njemu. Toliko! :)
A sta je amidzino zlato napravilo pa u prvu postavu stize? Ako bude zvao Tinkija nek zove sve redom,tesko da je neko od njega losiji.
Bolji ot Tinkija 100 puta od Avde 10 000 puta.
Ne znam dali si znao, ali on igra drugaciju poziciju i od "tinkija" a i od "avde".. tako da ako zelis da ga sporedis sa nekim, sporedi ga sa dzekom i ibisevicem jer sa njima se bori za mijesto
Nisam mislio za poziciju nego za poziv. Imamo mi i u Vrbanjuši na tim pozicijama boljih od "tinkija" i "avde".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)