Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebem PIPI staru u pakaš
Ovo je samo pocetak jos ce on i Spaha da odogovaraju za sumnjive rezultate,protiv Moldavije;Grcke;Madzarske i jos masu togra SRAMOTA BiH fodbala fujjjjjjjjjjjjjjj
@Sahbaz Pa kako nece bit..oni su s njima surovali 500godina...nije malo.....:)
pa zar i ti sine Kenane !! \"Gaj Julie MEZAR\"
PiPO drva i pare se SLAZU a ljudi se dogovaraju cccccc
Ovo što si napisao nema veze sa temom-al ajd.
Turska je 3 po velicini investitor u Srbiji,polije SAD-a i Japana,et da se zna.
ako se pronadje krivim, oduzeti mu pravo da igra za repku!!!
Jos jedan uspjesan Bosaaanac ,jos jedan dijamant...cjela Bosana je ponosna na vas
Ako je neko priveden, ne znaci da je kriv za nesto, mozda je svjedok, a mozda u nezgodno vrijeme bio na nezgodnom mjestu. Ja, vala.
PIPO dudlaj dzeki
volim te zeljoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo volim te zeljoooooooooooooooooooooooooooooooooooo pitari dogodine borba za opstanak, a zeljo opet na duplu krunu
Što je dobro imati ovakve jarane kao što je Keno...Keno javi šifrovano...sledi kofer uplata...a onda ormar isplata...bog ti dao zdravlja Keno.
Hasagicu zavrsena karijera u repki ili bar kao Nr. 1
Piponja moj ustajes li ti ikada od racunara??? A za pitare se slazem,mali pitari dobili po turu ...hahaha 24.03.2010. u 17:15 Clanak 24.03.2010. u 17:17 Komentar Dzeki se ovo ne moze desiti , zato i jest on nas dijamant , nasa dika, svi ostali su talasika , muljatori , pogotovo mali pitari koji su dobili gutu u Tuzli. Dzeko hadžija naš!!