Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Keita ;) Pepe nije igrac koji je zasluzio neko veliko postovanje.
Evo Barcinog fana sa fobijom od Pepea!
Kakva ba fobija, ako nisi gledo Svjetsko Prvenstvo onda si definitivo propustio Pepe-ino izmotavanje, udaranje, gluma pred golom, pljuvanje u kosu. Taj igrac neigra nikako Fair Play. Mozda je on dobar igrac...ali nazalost on to nepokazuje...definitivno gofno od igraca!
pozdravljam
Pepe Igrač velike glave i malog mozga
Joj kud ga nije jače zvizn'o da se nikad više ne digne mater mu j***m cigansku portugalsku, koji je to kreten ja ne znam šta on radi uopće na terenima, zoološki vrt je za ovog majmunčinu!
Trebao je šljagu spucat tom portugalskom ciganinu.
SVAKA CAST KEITA PEPE JE NAJODVRATNIJI NOGOMETAS U EVROPI
Keita je uradio onako kako treba svaki igrac kada ugleda Pepea proci kraj njega samo nije ga trebao gadjati bocom vode, time se spustio na njegov nivo, a to je zaista nizak nivo!
Ne možeš ti našim papcima to objasnit.
Neka Erdogane, idi zabrani internet :D
Kieta najzahvalniji igrač ikada. Pepa prase majmnčina pogana nije ni čudo što igra u Penalu
Vidi se da je bio u Barci, nema sugavijeg mentaliteta od njihovog...
Roma - primjer sindroma malih klubova. Sine Miraleme vrijeme je da bježiš odatle.
Veze ti nemaš
Ne moram imati veze da bih znao prebrojat titule. Dovoljno mi je znat brojat do 5 :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)