Asistencija Beckhama
0

VIDEO / Keane strijelac u debiju za LA Galaxy

Totalsport
Donedavni nogometaš Tottenhama Robbie Keane (31) imao je sjajan debi u dresu novog kluba Los Angeles Galaxyja upisavši se u strijelce u 2-0 domaćoj pobjedi nad San Joseom u MLS ligi.

Keane je zabio prvi gol na susretu u 21. minuti nakon asistencije Davida Beckhama. Ubacio je bivši kapiten engleske reprezentacije visoku loptu u prostor, a irski napadač prevario je golmana San Josea i smireno poslao loptu u mrežu. Potom je uslijedilo njegovo karakteristično slavlje gola koje prakticira već 14 godina, premet, kolut i "mitraljez".

"Nije moglo proći bolje za mene. Sjajno je zabiti gol, ali najvažnije je da smo osvojili tri boda. Kada dođete u novu ekipu uvijek je dobro zabiti prvi gol. Kada par utakmica ne zabijete, to počinje utjecati na vašu psihu", komentirao je Keane koji je igrao do 72. minute, te je pri izlasku s terena dobio ovacije 27.000 gledatelja u Carsonu.

Drugi gol za Galaxy zabio je Mike Magee u 90. minuti, a od 81. minute domaći su igrali s igračem više nakon što je stoper San Josea Steven Beitashour isključen zbog gaženja Landona Donovana.