Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi mali, zamjenjivi, prolazni misevi, a Sir Alex Ferguson je institucija! Ne znam da postoji veca faca u novijoj istoriji fudbala.
Ne bih ja Fergya svrstao samo u noviju historiju
Ferguson nema potrebe da ima poštovanje prema bilo kome.
https://www.facebook.com/Dresovizaraju Kompleti po 50 KM , vrhunski dresovi svih klubova !! Pogledajte !!!!
ferguson obična ljiga od čovjeka
Rekao sam u klubu da ga se moraju riješiti". 12 godina je igrao u MUTD. Cuj rijesiti. Ubleha Ferguson postao. Najvjerovatnije zeli zaraditi pare pisanjem knjige. Isgleda da je trebao ostati raditi kao trener jer je u tome barem bio dobar...fantastican.
Narocito prema tebi , koliko si samo igraca slomio nogu i unustio karijeru , od srca ti zelim da ti umre ono djete pogano sto si ga napravio
idiote
http://www.youtube.com/watch?v=p_st29mlQwU DABOGDA MU DJETE UMRLO I KOSTI MU POBACALI PO PODU I SVI GAZILI , J EBEM TI MRTVU MAJKU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Potvrdjuje Aleksove rijeci, uz dodatak - pokazao je plitku pamet :D