Nogomet
1

Kean: Vjerujem da ću ostati menadžer Blackburna uprkos ispadanju

Totalsport
Steve Kean
Steve Kean
Domaćim porazom 1-0 od Wigana nogometaši Blackburna oprostili su se od Premiershipa, no usprkos ispadanju u niži rang menadžer "Roversa" Steve Kean vjeruje u ostanak na funkciji.

Nakon 11 godina Blackburn je napustio englesku nogometnu elitu, a čovjek koji je najveći krivac za katastrofalne nastupe Blackburna ove sezone, te posebno indisponirane predstave u završnici menadžer Steve Kean smatra da ne bi trebao odstupiti.

"Vjerujem u svoju i u sposobnost svojih igrača, svaki od nas je razočaran ovakvim ishodom, ali ne mogu nikome predbaciti na predanosti. Siguran sam da možemno izgraditi ekipu koja će se brzo vratiti u Premiership. Ne mogu utjecati na reakcije navijača, ali sam uvjeren da imamo dobar plan kako složiti Blackburn koji će se odmah vratiti u elitu", izjavio je menadžer ekipe koja u ključnoj utakmici sezone pred vlastitim navijačima protiv Wigana u prvih 45 minuta nije niti jednom priprijetila protivničkom golmanu.

"Sjest ću s vlasnicima i vidjeti kako možemo okupiti dovoljno kvalitetan kadar za iduću sezonu. Mišljenja sam da bi trebali zadržeti većinu igrača iz sadašnjeg sastava. Moramo se čim prije ekipirati i započeti pripreme za povratak", izjavio je 44-godišnji Škot.