Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet ti duši Uzeire. Nadam se da će Srna imati snage da nastavi turnir...
@DrzavaBosnaPonosna Vode, uvijek su i vodili. Ja sam Bosanac ali se ne ljutim ni na jednog igrača koji ode igrat za Hrvate ili obrnuto. Spahić je Dubrovčanin pa je gino za nas, Mujdža je više Hrvat nego Bosanac pa isto. Zamjeram jedino malim pichkicama poput Seferovića i sličnih ali nije sad ni vrijeme ni mjesto da razglabamo o tome. Tužna vijest... https://www.youtube.com/watch?v=J52Omhp6jZQ pogledaj od 19:10
@siromah pa eto, neka mu je laka zemlja, pokoj/rahmet duši, zar je stvarno bitno... :(
Uzeiru pokoj vječni i velika hvala na svemu pogotovo na sinu Dariju.. Hrvatska će znati zahvaliti svima koji je vole i poštuju a takav je bio naša ljudina Uzeir.. Hvala svima u BiH koji su podržali Hrvatsku na Euru, a BiH će uvijek igrati u Zagrebu i Splitu kao domaćin..
"kao mali najprije je živio u Sarajevu" klixovci
Rahmet dusi Uzeire! A to sto su pola Hrvatske reprezentacije porijeklom iz Bosne i Hercegovine nije nikakva novost. Rakitic, Corluka, Srna, Lovren, Kovacic, Halilovic ... Takav je slucaj i sa reprezentacijom Srbije.
Nema veze odakle je vazno je da je prije svega covijek,rahmet mu dusi. A sinu puno snage da nastavi turnir.
nisam znao da je Srna musliman.Saucesce
Nije musliman znam ga ja malo
@Yugoslavia1 Dali je musliman ne znam ali je bosnjak sigurno, barem toliko koliko je Tesla srbin. Svima nama su roditelji katolici, pravoslavci ili muslimani ali opet nas ima mnogo koji smo ateisti, bez obzira na to sto su roditelji vijerni. Mi smo moderno drustvo, sada imamo kompijutere i internet, ne palimo vise vjestice. Zato misli da bi vjere trebali zabranit, vreme je da se obracunamo sa tim prevarantima cionistima, fundamentalistima i inkvizitorima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jel zna Dario Srna za mog tatu? E boli i mene briga za njegovog :)
zao mi je za Srnu, bas se desilo na los trenutak..
saucesce obitelji Srna...
"Znate, ja sam davno otišao iz Bosne. Ali Bosna nikada nije otišla iz mene." Uzeir Srna - nek ti je rahmet duši....
Zar je u ovom trenutku bitno ko igra za koju reprezentaciju!??? Zar je bitno ko je ponikao u BiH, a ko u Hrvatskoj!!!? Zar je to u ovom trenutku bitno!!!? Covijeku je umro otac,a pojedinci raspravljaju o njegovom porijeklu! Zar se ne sramite!? Moje saucesce obitelji Srna!!!
Da je Mamić znao da se kapitenov otac zove Uzeir, malo sutra bi bio kapiten
Rahmet Uzeiru dobrom i poštenom čovjeku, koji je proživio sve strahote i golgote muhađerskog života u ovoj nesrećnoj zemlji. Ali na kraju Alah/Bog mu podari sina Darija koji ga je učinio ponosnim i koji je njegov talent pretvorio u veliku karijeru i prezime SRNA učinio poznatim. Dariju Srni i njegovoj porodici želim mir/sabur, te da ih sreća i zdravlje prate. Uzeir bi sigurno želio da Dario nastavi igrati utakmice na Europskom prvenstvu, te da pomogne svojoj ekipi u borbi za Europski naslov.
kad je vidio sta promasi, to i bi.
Mali i tek nedavno nastali narodi nikada ne mogu razumjeti i poštivati stare i velike narode i njihovu rasprostranjenost u više držva u kojima uvijek igraju ključnu ulogu i bitni su. To se malim i mladim nacijama nikada nije sviđalo, što je razumljivo jer im veliki narodi ukazuju na njihovu ograničenost....zato preporučam inteligentnim osobama da se maknu iz ovakvih rasprava i ne zamaraju se neobrazovanom i zaostalom balavurdijom koja nikda možda neće izaći iz svog sela ili grada....s takvim se ne gubi vrijeme, mali su to ljubomorni i jadni ljudi.
A ne_da se dva dobra sastavit. Sucut. :( (P.S. Ne ugrabih vremena ranije - Cestitke Hrvatskoj na vaznoj pobjedi.)