Vule Trivunović za Sarajevo-x.com
0

Kakve su šanse da se vratim na Koševo? Možemo razgovarati

Piše: Edin Isanović
Vule Trivunović
Vule Trivunović
Nekadašnji bh. reprezentativac Vule Trivunović trenutno je bez angažmana. Nakon epizode u poljskoj Cracoviji vratio se u Banju Luku. Napominje da je ljetos sporazumno raskinuo ugovor sa pomenutim timom.

''Otišao sam u Cracoviju prije godinu dana kada su bili posljednji na tabeli, kada mnogi nisu htjeli, jer su smatrali da ne mogu ostati u elitnom razredu. Na kraju smo izborili opstanak. Postigao sam i dva gola. Međutim, nakon toga se situacija promijenila. Nisam bio zadovoljan statusom i sporazumno smo raskinuli ugovor'', kaže Trivunović za Sarajevo-x.com.

Bivši stoper Borca i Sarajeva napominje da je imao ponudu iz grčke lige. ''Na kraju je to otpalo. Sada sam slobodan igrač''. Trivunović naglašava da već dva i po mjeseca privatno trenira.

''Naporno radim. Želim potpuno spreman i zdrav dočekati novi angažman''. Ipak, još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

''Ponuda uvijek ima. Izabrat ću najbolju''.

Na kraju smo ga pitali da li postoji mogućnost da se vrati na Koševo. ''U BiH mogu igrati samo za Borac i Sarajevo. Kakve su šanse da se vratim na Koševo? Nisam čovjek koji se nudi putem medija. Svi koji me poznaju to će vam potvrditi. Ono što mogu reći jeste da sam otvoren za razgovore. Na najvećem bh. stadionu bilo mi je lijepo. U Sarajevu imam dosta prijatelja'', zaključio je Trivunović.