Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener Želje skače po tribini, plače nakon utakmice, Sarajeva pljuje, Zrinjskog se šaketa?!!! Dobra neka liga 🙈🙈🙈
Stranac1 nadam se da i zbog ovoga neće kazniti Velež, onako kako su navikli...
Poslje komisije rasplet ce biti ovaj,Kodro ce dobiti godinu,dvije zabrane,sto je pljuno sudiju,a Jakirovic 500 maraka kazne sto je 10 puta opalio kapitena i to ako za 7 dana plati bice 250 stoje,nismo mahniti,ko da je prvi put.
Vise informacija na Opsajd podcast.Jedva cekam tu epizodu.
ukinuti ligu skroz hem niko nema pojma hem treneri sa dva kursa neke hrpalije
ukinuti ligu na 5 godina.
Kodro smechar obični a ovaj drugi od gospodina do još većeg smechara
Leotar, Trebinje treba izbaciti iz lige. Oni su ušli u ligu jer je Vice izbacio Mladost. To je stoka seljačka. Jakirović je napadnut, provociran, a policija.. genocidna gleda i slika. To je to.
Seljačine..i jedni i drugi i treći...i četvrti🤣🤣🤣
sto niste objavili snimak tucnjave igraca zrinjskog i leotara , znamo svi zato sto ste u talu sa vicom i ostalim prodanim balijama
kaznu ce dobiti samo kodro jer je bilo na terenu a jakirovic nece nikakvu pod izgovorom da se desilo van terena i da to komisija ne ocjenjuje iako je sve jasno sudeci po videu da je 100 puta gora situacija bila sa jakirovicem, takva je nasa liga, da se klop pobije sa halandom poslije utakmice mislite da ne bih dobio kaznu ?
Sta lupas pametologu, Jakirovic je bio napadnut u klasicnoj sacekusi u krugu stadiona pod hahahah zastitom policije, vec se preracunali povalja ih on pa ti pricaj....navijac sam fk Zelje pa tako da znas da treba samo realno i bice bolje svima
Matori se tuku kao djeca. Nacija napretka. Ovakvim klošarima oduzet bilo kakvo pravo glasa na izborima, vozačke dozvole, bilo šta. Izolovat ga ko biljku. Smećari.
U korumpiranom sistemu se sve unaprijed zna.
Cirkus liga
A kolike su bile kazne za ove korumpirane sudije ili djelatnike nogometnog saveza . Naravno ništa i opet dvaput ništa
na sta smo spali...
Izbaciti klubove iz lige
I na kraju Velez “seljacki” klub.