Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kodro realan
Nepravedno Haland je osvojio sve i zabio bruku golova..
Haalan i Messi imali isti broj bodova, ali Messi je prvi jer je više kapitena selekcija njemu dalo 5 poena. 13. naspram Haalandovih 11.
E moj Džeko zar te nije sramota dati Messiu 5 bodova, a lik nije poštene utakmice odigrao u prošloj sezoni i još igra u kukuruz ligi.
Usao sam na klix i ne mogu da verujem da ide 3,4,5 clanaka a niđe Edin Dzeko🤷‍♂️ kad ono evo ga😂
Dzeko ne prati fudbal izgleda
Za Mesiasa za nikog drugog !!!
Zna babuka i igrati i glasati 💪
Molim klix da ne dezavuise javnost. SeOna 2022/2023 je u pitanju, i nije moglo a da se ne racuna Svjetsko prvenstvo. Zato je najbolji svih vremena postao opet najbolji. Hvala prijatno
E moj strucnjak, nagrada se dodjeljuje za kalendarsku 2023. godinu, od decembra 2022. do decembra 2023.
stuntman, eto nek si ti stručnjak :D Lijepo piše na FIFpro da se gleda od 19.12.2022 do 20.08.2023 godine. Zadnja 3 mjeseca nisu bitna
Babuka s razlogom.
Eh eto džekson mu i dao nagradu. Oba su imala isto bodova..
Dzexon glasao za krunića
I za Tadica i Livakovica.
Dzeko jel ti ga mesi metno tebi il amri pa dajes peticu