Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda griješim, ronaldo je dobar nogometaš, ali ne bi bilo loše da se malo spusti na zemlju, ta slava i lova ga je previše uzdignula, a realno gledajući nisu današnji nogometaši ono što su nekada bili, ne sviđa mi se što se prevelika lova vrti u tom sportu i onda čim potpišu neki ugovor više za vlastitu repku ne daju sve od sebe, čuvaju se samo za klub, ne igraju srcem već novčanikom. Sport više nije sport, nekada sam cijele noći provela uz tenis, nogomet, a danas sve manje i manje.
Ah taj Messi... Kako bi bilo dobro da zaigra za nasu repku...
Po kojem rezonu je dobio zlatnu loptu?
Ne folira,ne ljutise ako mu se ne doda i ne ljuti se ko god ga zabije,asistira,nije ufuran da Barsa ispašta.U Realu problemi ako nije po njegovom.tj nije zaslužio !!
@ortodoks blue Opet nisi odgovorio na pitanje.To sto si napisao nigdje veze sa dodjelom nagrade.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Volim Ronalda ali ne dobija se Zlatna lopta samo zabijanjem golova, kad on počne timski igrati i kad bude korisniji svojoj ekipi onda moze očekivati nešto
William obrazloženje čista 10 i samo bi dodao ovo što je Lik rekao
Joj sto serete vi, lik napravio facu prije nego je pobjednik proglasen, i on je sam bio svjestan da ce Messi dobiti, 2015 je jednostavno godina Barcelone.