Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@excalibur @manijaci sto se javaljate kad ste glupi ko noc,prvo je pisalo olimpique marselle i onda se sjetili da isprave na olipique lyon...znaci u buduce pogledajte info.odmah kad je izbace pa tek onda kom.dajte.i vi novinari budite pazljiviji u buduce.
Volio bih da dobijete Grcku i prodjete dalje, al volio bih takodje da na SP vidim i Francuze, Portugalce, Ruse i Irce. To onda dodje 5 reprezentacija iz biraza, a moze proci samo 4. E sad kako god biram izmedju tih 5, uvijek mi BiH ispada. Zalim, nije to stvar ljubavi ili mrznje, vec cisto malog broja mjesta (znam da me necete razumjeti i ocekujem da cu za mnoge biti samo jos jedan \'krvnik iz sume\'). Pozdrav iz BL
Kakav si ti Srbin, a nemas cirlice na tastaturi. Умрла Србија. :))))
Dobićemo Grčku 90%,pozdrav Beograđani,dobro bi sjela prijateljska sa Srbijom prije baraža,šta mislite?
dijaspora ovo, dijaspora ovo...a kada dodje do fudbala onda smo NASI...fuj. Licemjerna bando!
www.bihselekcija.blogger.ba
NAPRED BOSNO IDETE I VI AJDE JOS SREDITE PLEJOF POZDRAV IZ BEOGRADA
bravo bosno samo napred i mnogo srece pozdrav iz zemuna
levati, razmislite prije nego sto ostavite komentar, sada pise lyon, ali siguran sam da je pisalo marseille pa je to onda bilo ispravljeno i sada pise lyon, a vi mozgovi dosli se pravit pametni \"pa pise lyon\"
Za ćirilićnog, ti naučio od zada po pašnjacima čuvajući marvu, tamo i nastavi.
@SRBIN (latinicom) Primitivci kao ti su potvrda moje teze!
bosanka moje mišljenje je da bi ja trebao tebi da ga upišem, oš sprijeda il sa zada svejedno, pa kako bilo
Nisu mi jasni ovi nesuvisli komentari. Voljela bih kada bi bar neko poslije nekog teksta dao neki pametan, sažet i čitanja vrijedan komentar. Uvijek se kroz komentare provlače neke teme koje blage veze nemaju sa tekstom. A komentari bi trebali odražavati mišljenje pojedinaca o nekom tekstu. Ovo je ona stara - \"samo da se upišem, pa kako bilo\".
a cuj ovaj prijedlog, ja besplatno navijam da tvoji ispadnu a za pare ti k@ram mamu
ovo je zlatna generacija mladih i perspektivnih igraca u BiH u svim sportovima. volimo vas,samo tako nastavte!