Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Ronaldu debeljku je suvisno bilo sta pricati, najveci ikad. Steta za one mladje koji nisu imali priliku odrastati uz majstorije ovog fudbalskog genija. Za one koji ne znaju kako to izgleda ukucati u pretrazivac "Ronaldo Nazario skills" i uzivajte u fudbalskoj caroliji.
Najjaca 9-ka svih vremena! Jednom mu je u Milanu dok je jos igrao tamo neke 2006-te Carlo Anceloti rekao : ' Ne mozes takav uci u igru, imas skoro 100 kg, kako ce trcati?'' A ovaj mu hladno odgovori, jel me hoces ubaciti da trcim il da dam go? Carlo ga ubaci i on zabije dva komada sa 100 kg!
Pa i za nas je Džeko samo mršavi čovjek na ulici.
Isto ko kod nas, neko nas bude vani priznat a ovdje ga pljuju
Kaka je lafčina i super igračina,Ronaldo je vazda bio guzonja.
Pele, Maradona, Ronaldo, Ronaldinjo, Christiano Ronaldo i Mesi. Jesam li nekog izostavio?
Ibrahimovic, Zidane
Zidane, Krujf...
Ista prica sa nama i Papetom...
Debeli Ronaldo je najbolji centarfor koji je igrao fudbal...pričaj šta hoćeš
I sta sad ovo ima veze sa utakmicom. Kakva je ovo "bizarnost" UOCI utakmice....
Ne znaju ti na klixu sta je znacenje rijeci "bizarno", nazalost.
Il fenomeno