Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome to Theatre of Dreams Ka!!!
Dobro dosao u Mancester United!!!
Shinji, hvala lijepa i zbogom! P.S.: Pare izdvojene za kupovinu Reusa su opet u kasici-prasici Michaela Zorca. Eh, sad se idemo pojačavati za sljedeću sezonu.
Normalno da je Sir Alex i uprava znala za \"problem sa radnom dozvolim\" jos davno,i znali su da se to moze zavrsiti.. Pa nebi inace djaba pratili igraca,i siguran sam da su znali sta rade kad su ga doveli,i da je bolja investicija od Hazarda ili prosle sezone Alexisa Sancheza koji i nije opravdao tolike novce u dresu Barce koja ga je nadavno stavila na transfer listu.. A ovaj konj dole \"eeeheheeeeee...\" Sir Alex Ferguson je \"ne\" gospodin nego Bog za tebe,i kako te nije stid gluposti valjati,ako ti je dosadno,pusti sebi por.nic pa gledaj...idiote.
Poznato je da sir Fergi voli da g.uzi kosooke
odlican igrac, a kako ste samo pisali da ne moze doci haha, pa nije united zaje**ncija, welcome :)
svaka cast Jurgenu Kloppu...mogao bi Arsen Wenger uciti od njega kada su u pitanju mladi igraci