Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj pele je puno umisljen misli da je najbolji i da ce ostat najbolji na svijetu ikada
I Pele i Maradona su iskomplexirani dzedalji.. Ali eto Pele bar nije rukom davao golove.. Uglavnom totalno dva razlicita fudbala nekad i danas..
Porediti Pelea i Messia isto kao porediti Jesse Owensa i Usain Bolta. Drugo vrijeme druga nafaka. Ovakav Messi bi u Peleovo vrijeme dao ne 1200 nego 12000 komada. A za one koji se kao \"sjećaju\" Pelea, pitanje gdje su ga to gledali? Lik uopšte nije igrao u Europi. Možeš vidjeti nešto jadnih snimaka i to je sve. Na jednom 10 minutnom klipu ima više nego o čitavoj Peleovoj karijeri. I kojih crnih 1200 golova. Brojali mu i one po njivama davane. Pa Krkić u omladinskim selekcijama dao 800 komada. Kao sjećaju se Pelea a Messi im igra tek \"jednu\" dobru sezonu. Pele k\'o i jaran mu, i ipak bolji, Maradona, oba obični lajavi krelci.
prije se puno driblalo i bilo je puno majstorskih poteza. danas su samo strojevi koji gledaju na rezultat. mislim da je pele neprvazidjeni kralj.
naš đeko je dao bar 7.000 golova do sad. a, neće ga bayern.
e vala jebi se seronja jedan!danasnji fudbal je 100 puta teze igrat u usporedbi sa tvojim fudbalom i 1 gol sigurno vrijedi 5 u tvoje doba! ima li jos i jedan dobar fudbaler da ga nisi pokusao poniziti a svoje rezultate dizes u nebesa!jebi se karino stara!
zato maleni mesi prolazi ljudima kroz noge i dribla ih ko malu djecu dok dijamant ako na prvu ne odigra pas ili ne pogodi gol ne zna sta ce sa loptom
Onaj malehni Messi?!? Pa koliki je taj decko, moze na truleksu klanjat!
Ne rise Pele. Igrao si fudbal prije 100 godina i ne možeš praviti usporedbe. Sve što se ima reći o tebi, rekao je Maradona.
Pele je osvojio SP sa 17 godina, a do 30-te čak 3...Messi je sam izjavio \"da bih bio najbolji trebam osvojiti SP\"...A Messi ako do 30-te osvoji i jedno nek bude zadovoljan...Još nešto,znamo da Italijani igraju najbolju odbranu,pa me zanima da li je Messi dao ijedan jedini gol italijanskim klubovima? Koliko znam Peleov Brazil je u finalu 1970. razvalio Italijane 4:1...
Upravo taj, vjerovao ili ne ! Nafurani kurton rebrasti.
Dobar bijaše Pele,samo se nije smio na izazov Šekularca odazvati,samo bi rukom odmahnuo.Šekularca je pokopao njegov način života,a Pele se naigrao od do.A da je Messi odličan,jest.Kako bi tek bio dobar,da je kolik Dijamant.
Pele? Jel to onaj papak iz Brazila što se bavi pronevjerama milionskih svota, ima preko 40 vanbračne djece koju ne želi da prizna? Igro ko nešto lopte onomad kad se igralo krpenjačom i amaterski?
@@Papak Nisam bas, da ti ostavim mail da me malo prosjvetlisi??
Balavac, jesi ti čuo kad za Diega Armanda Maradonu? Za Marca Van Bastena, Zinedina Zidane-a? Papak jedan, Pele je za njih obični kloc, ne bi znao gdje se nalazi da danas zaigra. Da ne govorim o tome da je takav odron od čovjeka da ga mrze i u rodnom mu Brazilu. BT