Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je Tel Aviv u top 5 gradova Palestine
Zrinski i jeste hrvatski klub, a to sto mazohisti Bosnjaci ne shvataju to je vec naš problem i sto živimo u zabludi, životnoj zabludi o bratstvu i jedinstvu.
Nemam ja problem da nesto bude hrvatsko, ali neka to bude u hrvatskoj, a ne u Bosni. Isto kao sto ne želim da neko kaže Bosanski klub u Norveškoj, nema logike
Kabiri, oblači uniformu, zemlja ti je u ratu. Šta nama palamudiš
I ovo gobno doslo u bih da privocira. Kukavica, nista drugo
Nekontam samo nase fukare sto igraju za 🐷
Tako je, treba mu stadion u Makarskoj napraviti svakako su dole skoro svi iz zapadne Hercegovine a Veležu vratiti oteti stadion.
Kabiri daje izjave kao da je na nečem, HR liga je daleko ispred BH "premijer" lige po ulaganjima ali i generalnom kvalitetu igre, Zrinjski bi dobro prošao ako bi izborio opstanak u toj ligi, a ne da je top3, ovo da je u vrhu na "B. A o tome da je u vrhu na "Balkanu" je još teži promašar jer se tu ubrajaju i klubovi iz Grčke (Atine), ali i Turske, barem oni velikani na "evropskom" dijelu Istanbula koji ni po jednoj definiciji ne mogu biti isključeni.
A sve ostalo je klasična politička tlapnja tog kluba koji je čisto politički projekt i kao takav će biti i ugašen kad politici više ne bude trebao.
mwni je jedino zao sto lasicev deda nije uhvatio tvog dedu, sad bi barem bili rahat...
Provokator. Oni koji su nazivali ulice po ubicama Jevreja sad su Kabirijevi veliki i odani prijatelji , a Zrinjski u srcu.
Ovaj covjek uvijek nekako izgleda isprepadan ili kao da se napreze na WC solji...
posto je plin jutros?
Maccabi Tel Aviv je najjaci kosarkaski klub u Palestini!
Sto ovaj deg.n pravi ovakve face
A Partizan ništa?
Makabi međugorje.
Namjerno zapaljiv naslov. Zrinjski je hrvatski klub koliko i Croatia iz Sidneja. Čovjek jasno rekao u svijetu. Ako je to sporno sporni su i svi klubovi naše dijaspore po svijetu. Pa eto lajte po dijaspori i Bosancima i Hercegovcima koji imaju klubove po svijetu.
Maj.. ti ..bem cifutsko-nacionalisticku..Da hocete istrunit vi sovinisti i mrzitelji drugih rasa i nacija, sve bi pozelenilo i prodisalo kako treba..
Cifite go home,dont do HOLOKAUST
😂😂😂😂😂😂poceli su im se u sort mjesati a rvati nesmiju nista uciniti