Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sta promasi. Poceo ko Dzeko
nema bas je udarna vijest asistirao za gol nidje veze kao da kazes pekar napravio hljeb pa valjda mu je to posao i ako u 90min ne moze dodati jednu loptu akko valja e onda ne znam ova me vjest toliko odusevila ccc cuj asisitirao kod gola ma nema sta to niko ne moze na svijetu bravo za pjanketa svi ti fudbaleri su preplaceni i imali su vise srece u zivotu nego pameti ima boljih igraca i koji na zalost nemaj tu srecu u zivotu koja je najpotrebnija mislim na sve igrace opcenito pjanke je prosejecan
Ti si blago retardiran. Samo cu ti to reci. Ti nisi imao srece, ali si oduvijek bio vjerovatno blago retardiran.
@karl_rossman sta ce jadnik, skuc'o je sebi marku za kafe, jos ako upadne negdje markica za kladionice, free WiFi i opleti po portalima.
Strasan juve !!!!