Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj \"u izlog\" ... pa nije kur.ava d.e.b.ili
Krasic je odigro dobro samo prvih 6 mjeseci prošle godine u Juventusu,! Lik je totalno van forme,dobijo je par prilika ove sezone i totalno je pogubljen na terenu! Ne uklapa se u trenerove zamisli,tj da se krila vracaju u odbranu,on je previse ofanzivan,sto je i Conte izjavio. A najgore je od svega sto je pričitan igrač,dribling mu je uvijek isti i vise nema šansi da nekog pređe. Jedino što mu je dobro je brzina,al tad mu treba dosta prostora,znaci dobar je samo za kontre,a u igri 1 na 1 je vrlo loš.
Dobar ovaj Kosovar* .
Kud dovede ovog pravoslavca u Juventus da oslabite najtrofejniji italijanski klub. Nek ode do Galatasaray u Istanbul, mozda vjeru promijeni kao i irski glumac Liam Neeson koji snima sada film u Istanbulu i zbog ezana s obliznjih dzamija presao na islam sa krstastva.
Mogu dobiti za njega 5 kila pasulja prebranca ni grasku vise!
Mislim da bi on bio idealan igrač za Liverpool. Oni češće igraju preko krila i sigurno bi više došao do izražaja. Kuyt bi mogao igrati u napadu sa Suarezom, a kloca Carrolla trebaju dati da igra za rezerve.
bas lol vucinic je najveci promasaj juventusa u ovoj godini! matri i quagliarela sjede na klupi za del piera da ne govorim a igra onakav kloc kao sto je vucinic to bas nema smisla covjek od 50 lopti gubi 30/35 u prosjeku, sto netacnih dodavanja sto izgubljenih lopti! STRASNO!!! i opet igra svaku utakmicu!
a pepe kao igra odbranu dajte ba isto ko da ne pratite utakmice juventusa! navijam i pratim juve vec 15 godina i krasic je jedna od najboljih investicija kluba a to sto je conte glup pa su mu vucinic i giacherini bolji igraci ! brz prodoran sa dobrim centarsutom jednom rijecju savrsen! inace je filozofija transfera u juveu cudna! vucinic? elia? padoin? iaquinta? amauri? toliko promasenih investicija i bacenih miliona a pravi igraci se prodaju i odlaze zidane, diego, henry itd. to je samo dokaz da se ne radi kako treba nego da je sve instant! ako se pokaze danas a ne pokaze sutra ne valja igrac? ovakvog igraca je steta prodat al et!
prizna da te strah povratka dominacije juventusa zna se da ce doc jedan extra spic bio dzeko il neko drugi a kad dođe bit ce veselo.......milan nek zahvali sudijama i vucinicu sto je prvi na tabeli
ko ce za ovog flopa dati 15 mil ??
pa nije ti jasno kad nisi gledo redovno utakmice juventusa il nemas pojma conte od igraca na ovoj poziciji zahtjeva i odbrambene zadatke a krasicu se to ne dopada
žao mi frajera pravo. ni najgorem dušmanu ne bi poželio ovo
Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 5040 u 15 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 21 790 kn, STANJE LISTIĆA: 33/70, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
Jel ovaj hrvat?
ko je ovaj nikad cuo
slazem se da je malo pametnije radio na trzistu da bi uz ovu glad za uspijehom juve osvojio ligu i kup...promaseni igraci quagliarela,vucinic i elia zar nije bolje jedan al beton igrac