Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1:0 iz penala, nakon prekrsaja 1m izvan sesnaesterca. A i kako bi drugacije?
Lopovluk se nastavlja. Kao i obicno sirih je razmjera. "Duh" Moggia je sveprisutan.
Mora da ti se duplalo u ocima pa nisi vidio gdje je crta...i da nije bio iz penala gol, nego iz akcije ...sigurno bi pregledao snimak i zakljucio da je golu prethodio neki sumnjivi faul 4 minute prije....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Konačan pobjednik bez sumnje će biti odlučen za sedam dana." Haveru mjenjaj posao pod hitno.
Monako je bolje otvorio meč al generalno Juve je bio bolji za gol. Sad oko penala visi upitnik da li je bio izvan 16 metara. Možda i jeste al sudija je opet na neki naćin napravio kompenzaciju jer je Karvalju kao zadnjem igraću odbrane nakon prekršaja kada je bio zadnji igrač odbrane pokazao žuti karton. Ono svirao je penal za Juve i žuti karton a mogao je svirati i slobodnjak u zoni Pirlo i poslati Karvalja na hlađenje.
al je zakuca! FJ.
Juve kurcev klub
van 16 bio faul nije bio penal
i opet ce pobjediti
Juve ❤