Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.e.bo ti modrić svu familiju. jesi vidio ibisevica siinoc sine ?
Dosao i Mancini u BiH... ali ne za Dzeku nego za Medjugorje :P
sad ce kristina bit jos tuznija :(
Gotivim Mourinha i navijam za Real, al sad si Mourinho usro i stanicu i sefa stanice sa tim Modricem. Jbt, kao da lik po tekmi zabija 5 golova, jeste Luka dobar igrac i vise od toga, al nije za Reala. Ozil je daleko bolji od njega.
Dosao MOu da zamoli za pomoc, vidi covjek kupio levata, jos treba i da se ozlijedi i da bude MODRIC cisti promasaj xD hahaha
Tuuuuuuutu-Modric kralj balkana hahaa,dizete ga u nebesa samo zato sto je potpisao za Real prije ga ni na mapi nije bilo ako cemo realno jedini kralj Balkana je Edin Dzeko koji je sve postigao sto Modric moze sanjati lijep pozdrav:D
Haha, koje nemusto preseravanje hrvatskih medija, nevjerovatno. Tito (na samrti): \"... cuvajte mi Jugoslaviju.\" Jes\', al\' u qrcu.
a jesi ti vidio pjanica sinoc, ja sam momke uzivo gledo i pjanic je stvarno zizka od igraca, atmosfera je bila haus,
Nisam nacionalista oca mi,ali j.e.b.o li ti Modrić sve glupo...Modric kralj Madrida,pa tacno bi ti te prste slomio s kojim si ovu glupost napisao...ozil,xabi, pa cak i khedira...sve su to bolji ljudi od maalog,nejakog Modrica...sad si me toliko iznervirao da sam cak rekao ono sto bas i ne mislim...Modric je ustvari jedna velika igracina,mali covjek velikog srca...ali nemoj da pretjerujes j.e.b.o ti tvoj patriotizam familiju....NEK JE OD GOVANA ALI NEK JE HRVAT,ODMAH JE NAJBOLJI JEL ?? PIIIF FUKARO JEDNA OFUCANA !!
Po čemu je to Modrić bolji od Džeke???NIKAD....
ciro Mene je Murinjo zamolio da pazim da se Lukica ne otkriva,da se ne naladi! Sine Murinjo,reko ja,cjele nacije,spanjolske i rvacke,ce molit za njeg!
Dajem BESPLATNO 22 sistema za klađenje uz svoj glavni sistem. Do sada 49 950 kn profita, 21/55 dobitnih trio nizova s prosječnom kvotom 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
đžeko je druga liga naspram modrića. pa shta ako jest? jel to ikakav problem za vas i nasu cjeloukupnu ekonomsko-politichku situaciju? haj ba ne serikajte!!!
Nemre kepec primat od dvojice, malehan mu pakšu.
posjetio bih i ja rado tvoju familiju zbog takvih komentara
Sad ce se Mamić na Mourinha derat i govorit mu kad ode iz Dinama da ce ga prebiti, i da je mucko dubre. Hahahaha