Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ponesi dekicu da se ne prehladis na klupi.
Navijac sam celzija i bio bi najsretniji da vidim jednog naseg u celziju ali sam 100% protiv ovog transfera jer Asmir je ljudina i ne zasluzuje da sjedi na klupi makar bio to i Celzi.
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
ti si bio jedan od rijetki reprezentivaca standardan u klubu ako potpises za chelsea od i ti ko dzeko na klupu i onda pokja utamica u carling cupu i ako se ovaj slucajno povrijedi mozda dobijes koju utakmicu da branis... nisi valjda luuud da ides tamo.... dosta nam je sjedaca u reprezentaciji valjda bi neko trebao i igrati standardno u klubu...
Mume prvo priliko slomij nos Čehu neka ministar bude broj jedan
e jesi bistar ko lašva poslije kiše,,kakav ba Čeh ne prelazi Bega u Arsenal klokane
mojne bega na klupu ne budi lud
Pa samo ako si debil potpisat ces
polahko ljudi covjek vam pokazuje rukom da se smirite
Nagrade 30Eur sponsored by bet365, posetite natjecanje u tipovanju i osvojite nagrade! http://globalbet.cogia.net/
nemoj asmire nemoj
Kardinalna greska.
to bega kralju da bosanci imaju nekog chelse
Slomiše se svi sa traženjem Begovića a nigdje potpisa. Bega majstore, potpiši, sapraše nas tvojim potpisom :)
nije budala da grije klupu, to je za golmana najopasnija situacija
nece sto posto , zapamtite ovaj komentar pa kad ostane i sljececu sezonu u Stokeu sjetite ga se ;)