Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mi smo taraba jarane. Mi molimo Boga da se neko iz Velsa povrijedi da bismo mi imali šanse za baraz. Koji cemo onda Q na EP ako cemo se tako kvalifikovati. Svi se umislili, mlade zvjezdice a teski panjevi.
Jos da im umru sva tri golmana i mozemo ih uzet
Mi smo jad u globalu.mala podijeljena zemlja puna papaka,nepismenih idiota i nacionalista.ni sportisti nam nisu bolji :-)
Uzalud nam trud ako Belgija Izraelu dadne bod.
Mi treba da brinemo svoju brigu i da se koncentrisemo na poobjedu bez obzira ko igrao.
Pa dobro bi bilo da i nas malo posluži sreća, jer Vels bez Balea je sasvim druga ekipa. Koliko smo samo mi imali problema sa povredama igrača i nekakvim hibridnim postavkama i na početku kvalifikacija, što nas je u suštini i dovelo u ovakvu situaciju.
ja ne znam zbog cega se dize tolika prasina oko meca sa malim Velsom.Sa ili bez Balea i jos par njihovih boljih igraca svejedno ce da izgube u Zenici lagano
Mi smo pretrpili tezak udarac davnih dana, kada su reprezentativci kolektivno odlucili bojkotovati sopstvene karijere. Nema dalje od toga.
Budu li u nas igrali ovi sto ne mogu sjedit ni na klupi u Deportivu, Eibaru i sl. klubovima sasvim je nebitno hoce li se Bale oporavit ili da li se neki Allen povrijedio ili nije.
Cuj veznjak Wolverhamptona, haha, pa to je drugoligas Engleski, ne vjerujem da se ovaj trener nasekiro za njega. E vec Bale to bi bilo veliko za nas, al nismo te srece. Bale je njihov one-man napad, i sve se vrti oko njega u napadu. Imaju oni solidan tim, vecinom prvoligase iz Engleske ne ko ovaj gore, i Ramsey i Joe Allen i par solidnih bekova, ali Bale je njihov Maradona i sve se vrti oko njega i igraju za njega, i on za Wales ima potpunu slobodu da radi sta i kako hoce u napadu, za razliku od Reala. I do sad su bili uspjesni i vrlo nezgodni za velike i male timove s tim, dobra tvrda odbrana, tesko im dati gol, i onda Bale i Ramsey nesto naprave jedan do 2 poteza, kontra ili korner i svaki put 1-0 za Wales. Cemo da vidimo ne, valjda i mi budemo malo sretni pa damo gol iz kornera ili indirekt ili direkt slobodnog pa se provucemo protiv Velsa i Kipra, a Belgija i Debruyne i Hazard budu ozbiljno igrali protiv Izraela i pobijede ih s 2, 3 nula. Idemo Bejgija, idemo Kipar! Vamos.
Nadamo se pobjedi tuđim ozljedama ? Sve si ti kriv, Sušiću, sjetim ti se famelije .
Ma najbolje im je da i ne dolaze Fino 3 :0 za nas ha ja
...... ...... LUDOM RADOVANJE.
bas im je jak udarac zbog ozljeda, oni dolaze turisticki, plasirali se odavno, samo im treba dobre kave napraviti i bureka s mesom i biti ce zadovoljni i oni i mi!
al' burek sa naglašenim mesom stvarno zvuči fancy..burek sa mesom i Meggle ajran, skroz druga sfera
znam da nema veze sa clankom al' hitno mi je.. u druga mi sutra rodjendan pa mu nanijetio uzet' original gornji dio trenerke od nase reprezentacije, pa bi molio da mi kazu koji unaju gdje uzeti istu? govorim o tuzlanskom kantonu.. nije zajebnacija...
Ma koji ce mu k..c to,kupi mu flasu sljive.
fala' na odgovorima... bili ste od pomoci..
Nemamo mi šta gledati Vels. Daj da Meša sklopi tim od igrača koji igraju i da odigraju kako najbolje znaju. Ko će igrati umjesto Medunjanina i Bešića, to je možda glavno pitanje...
S Haretom koji ne igra već duže smo 'daun'. Igrač manje na terenu. Igra li onaj Vrančić za svoj klub?
stilic i hajrovic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sa pola snage ce nas ubjedljivo uzeti ako igramo protiv njih onako kako smo igrali protiv Belgije i Andore.
Slažem se, a Bejl im ne treba...
igraj bordo bijeli