Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahlavan iskusan i stamen stoper koji je sa dosta uspjeha igrao u dva navrata. Kao sto znamo on i Kosoric su bili jak veza i odlican tandem. Sta je presudilo raskidu i njegovom odlasku, ne znam. U svakom slucaju Bogi hvala na svemu i sretno u nastavku tvor uspjesne karijere ! :))))
Samo Kosorić, Stanić, Blagojević, M. Stevanovič i Lendrić da osanu svi ostali mogu iči što se mene tiće, nebih žalio ni za jednim kao što ne žalim ni za ovim a ni za Zahom.
Veca...
Nije ni on opravdao očekivanja, nema tu puno pametovanja. Odlično uprava radi, treba rasteretiti budžet, nema potrebe plaćati nekog ko nije zadovoljio.
šteta. kosticu, pazi se, mogao bi ti biti slijedeći
samo odlaze.. misli li doci tko ili ce se osloniti na atomski zeljeznicar iz prosle sezone?
On i Kosorić su bili bedem odbrane, manijaci žao mi je, ali ovaj vaš trener je isto kao što je kod nas Ješić bio, otjeraće vam sve redom igrače a dovešće svoje neke levate
Pa jesu, al Bogi zato sto je star tjeraju (vjerovatno) a nama itekako fali jedan provjeren stoper.
@ChrisRone ne znam što mi minuse pucaju kad sam upravu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Usput hvala Bogi na svemu prije i sad, sretno u zivotu.
@OtokaBoy hahahaha ne boj se , nije Željo još do te grane došao, a neće nikada aBd ipak smo najveći i najtrofejniji u BiH 😂😂😂
@OtokaBoy hahahahah joj kad nabijem komplekse Gaziji večeras ako ga babuka uvali, inače navijam za Italijane, nakon jučerašnje utakmice jer su najbolje odigrali utakmicu od svih ovih "velesila" koje su se poprilično namučile i načina kako su otpjevali himnu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Yebala vas sredina i krila kupite ba stopera!!!! Pa ne moze Hodzurda koji zapinje sam za sebe da igra!! Treba nam stoper ne kontam sta vi u upravi ne kontate xD ??
Polako samo doci ce vjerovatno jos 2 dobra stopera a i Hodzurda ce otici vjerovatno pa cemo imati 3 stopera dobra i priliku sa klupe ce cekati Durakovic kao i Osmankovic
@Zeljoo1921 Pa vidim samo kupujemo zadnje vezne krila i napadače, a štoper nam visi od kako je Bogdanović povrijeđen još pogotovo sad kad je otišao iz Želje, kao i Bogičević, nadam se da će doći kakav kvalitetan štoper koji će sa Acom u odbrani biti nezamjenjiv.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)