Legendarni stoper
52

John Terry ruši vilu i pravi neobičan projekt za životinje vrijedan 20 miliona funti

D. P.
Imanje na kojem će Terry praviti biljni i životinjski rezervat (Foto: Twitter)
Imanje na kojem će Terry praviti biljni i životinjski rezervat (Foto: Twitter)
Legendarni nogometaš Chelseaja i bivši reprezentativac Engleske John Terry upustio se u zanimljiv projekt izgradnje biljnog i životinjskog rezervata na svom imanju u Surreyu.

Terry kreće u rušenje vile na imanju Crown u okrugu Surrey koji je nadomak Londona. Surrey je poznao kao jedno od najelitnijih mjesta u regiji Velikog Londona i krasi ga gotovo netaknuta priroda.

Stoga, legendarni engleski stoper se upustio u projekt koji će se idealno implementirati u okolinu. Vila koju je srušio vrijedila je 4,5 miliona funti, a novi projekt koji gradi koštat će Terryja čak 20 miliona funti.

Projekt će uključivati dva luksuzna stambena objekta koje Terry gradi. Međutim, ono što je posebno interesantno jeste ono što će projekt uključivati.

Terry želi izgraditi svojevrstan koridor za divlje životinje. Projekt bi trebao sadržati 140 egzotičnih biljaka i životinja.

The Sun, koji je ekskluzivno prenio ovu priču, našalio se s imenima biljaka koje će biti na Terryjevom imanju.

"Imena biljaka na latinskom poput Cornus kouse, Cercis canadensisa i Pyrus Calleryane više zvuče kao imena Terryjevih kolega s kojima je igrao u multinacionalnom sastavu Chelseaja svojevremeno", našalio se The Sun u priči.

Slavni stoper je najavio izgraditi i jezerce prirode, a kako bi se to dogodilo, morat će posjeći brojna stabla za što treba dobiti dozvolu.

Izvođači projekta već su predali planove nadležnim institucijama u kojima objašnjavaju kako će nadoknaditi gubitak divljih životinja, vegetacije i već postojećeg ribnjaka koji su tu smješteni.