Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha , svaka cast ovom predsjedniku Slobode ! Jebo ti spanske sapunice , drama sve oko kluba sve dobra imena oko kluba igraju
Crveno-crni Floyd.
Zna li iko od igraca Slobode beknut engleski?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad će arsenal negativnih komentara krenut iz sitnih ljudskih dušica. ajde Slobodo, ugosti stručnjaka i giganta, želim vam najbolje i da u čast svojim navijačima i gradu koji živi za vas vratite radost i malo spustite na zemlju ove zvijezdice iz lige.
hardcore je iz Tuzle. :D
nisu negativni komentari ako ja kazem sto ce im on , pa u nasoj zemlji niko ovakav nije napravio nista ***rtovan je prije nego sto je doso , jarni je bio svjetski igrac pa je trener katastrofa . slobodi treba neko nas a ne ovaj dok se privikne ode sve u pm
Potrazite na youtube-u gol Jimmya Manchesteru. Pravo malo remek djelo.
moze li neko preraditi sliku, da pojaca contrast, ne vidi se lik :D salim se nisam rasista, mozda malo
Nepoznat covjek.
bolje bi im bilo da ga ubace u napad... sloboda nema boljeg napadaca :D
Hehe ovo če biti super ako se desi. Malo bi se ušminkao i ugled naše lige a i posjećenost bi sigurno porasla. Evo ja bih prvi otišao na tekmu kada Sloboda bude igrala sa Čelikom u Zenici iako nisam otišao na utakmicu Čelika zadnjih pet godina.
Ma trebo bi otic sad,doveli su poznatog DJ-a Mumija za direktora kluba
pa ti onda nebi otiso radi Celika nego radi Slobode? ti prvo moras odlucit za koga navijas ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovom camugi cak ni semsa ne smije da kaze da je oprasi :D
sad ce izreka biti sve tuzlanke jednog crnju muzu
Sigurno ga sinoc nakon pobjede protiv Spanije uhvatili raspolozenog pa prihvatio :) Tek ce danas skontat sta je uradio :D Sretno Tuzla i svaka cast upravi Slobode. Ma da vec vidim rasisticke provokacije na gostujucim utakmicama :/
Ovaj moze bit' Dj na Modracu hahah
Sad pjevamo Jimmy -Jimmy Floyd Hasselbaink pa druga Jimmy pederuuuu... Jimmy pederuuuuuu ....Jimmy pederuuuuuu Bravo Azmire kapa do poda !
Kakva je to legenda! Dodji molim te!!!! Pa ako Bog da za par godina da ugostimo Celsi ili Real na Tusnju! :) :) Bilo bi extra... Molim te Boze!
kako je igrao ovaj lik. navala on i flo a iza zola. jao tog chealsea prije romanove lov.
HAHAHAHAHA
Samo nek ode onaj Ciro budaletina,cas je hrvat,cas Bosanac ,cas je Dodikov i ne zna sta prica gadi mi se
stand up comedy sloboda