Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako je krenulo, nece ni Musa jos dugo.
a pola ih je bilo u sarajevu
sad bar zna sastavit rećenicu dok je bio u njaa nije ni to umjeo ps.dogovorio amar 3 bobe sa veležom :-)
@bosanceros posrbico vidim geografija ti je cista 0. Sigurno ti je Vuk Karadzic u opancima i vunenim carapama predavao. Pravi primjer posrbljenog vlaha.Ali opet ponavljam: Bela kuga tamani vas svuda :D
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
sve dok je Zelje bice i otkaza trenerima haha
to moze da znaci samo dvoje da doticni treneri ne odradjuju svoj posao kako treba ili da se uprave koje vode klubove ne razumiju u strategiju vodjenja jednog fudbalskog kluba.Nemoze se za 20000 KM i 6mj. napraviti klub koji ce derati sve u ligi.Prije ce biti ovo drugo,jer upravo konstantne promjene trenera doprinose tome da klubovi biljeze sve losije trenere.Znaci dok se igraci naviknu na novog trenera,njegov rad,pristup i sve ostalo ovaj dobije nogu i onda hajmo ponovo.Da se ne nabrajaju primjeri iz okruenja dovoljno je pogledati Zelju i Amara koji zadnjih par godina uzimaju titule.
Clanak je glup k\'o da ga je Varesanovic licno napisao.
Bez obzira na prošlost u FKS i sve nesuglasice koje su se dešavale, Mirza i Tošo Repuh su kao pravi zaljubljenici kluba i kao gospoda došli i potpisali reprogram dugova. RESPEKT, svaka im čast. Za razliku od njih, mnogi koji su se ponašali kao da bi sve dali za klub to nisu uradili.
volim obrezani
GLUPACO NIJE MEHMED KONJIC. ŠTA SE PETLJAŠ GDJE TI NIJE MJESTO, MRŠ U KUHINJU...
eh ovako gledajuci u proslost iz moje neke perspektive ocigledno je da smo zadnji na vrhu....zelim jos da kazem ako smo mi prvaci u fudbalu nije vazno to sto smo preskocili 4 miliona oglasa vezano za federalnu skupstinu u kojoj sam i sama kao prijatelj direktorice napravila apsolutnu kataklizmu u vrhunskoj saobracajnoj agenciji za unutrasnje poslove...eh sad pogledajmo nas karakter nije ni to za odbaciti iako smo mi odbacen narod zbog aviona i vojske....ali imajuci u vidu da fk radnik iz hadzica uspjesno prolazi pored ksc hadzici onda mozemo slobodno reci \"HASTAL DA BLISTA BEJBE\" ne znam koje je vase misljenje ali ja mislim da je Čelzi sinoc napravio pravi potez...eh sad vratimo se na pocetke nase repke pogledajte jednog safeta susica ili mehmeda konjica koji udavi utorkom ili srijedom...zato idemo bosno idemo zmajevi.
sjeĆi kao glagol - tačno, a kao imenica bruka! Edine, klotzino nesposobna, mani se komentarisanja i potrudi se malo više da zaslužiš te pare koje primaš, iako ti svakako trud neće pomoći. Babe i stričevi su odradili svoje i miran si do penzije na ovoj online deponiji.
Rizvanoviću, Selimoviću puna podrška, a ovim papcima što traže još kamate po sudu svaka cast, dobar je i Mirza Varešanović on ne može voditi ni Vratnik a kamoli Velež ili Sarajevo!!!! Zukiću da ti nije bilo Sarajeva i danas bi prekopavao njive, i uzgajao piliće i koke!!!!
DOKLE DA TRPIMO MAFIJASKU UPRAVU I BORDO NEPRIJATELJE BRACO PO BOJI??? JEL DOK NAM I ONU KANCELARIJU U TITOVOJ NE UZME BANKA, JER JE ODAVNO POD HIPOTEKOM??? SELIMOVICI ISTINU NA VIDJELO, UNISTISTE NAM SVETINJU???
sječa, sjeći - sve tačno. A ovaj iznad kreten je smiješan.
sjeĆa! Hahahahahahhahah Ipak, najviše me fascinira u ovom slupanom \"članku\" ovo kako je novinar izračunao i procenat klubova koji su mijenjali trenera, ako nam nije dovoljan podatak da je to učinilo 14 od 16 klubova hahahahhaahhahahahahah Grehota ikad posjetit ovu jadnu stranicu. Pune se džepovi ultranesposobnih.