Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast vukovima. otarasili su se onog derista i opste smetnje funkcionisanju kluba, i sada uzese nekoliko veoma dobrih pojacanja.
Nije sto posto
Ne daje puno golova ali daje mnogo asistencija. Nije ga Feliks bezveze htio zadrzati. Samo je fakat previse pohlepan. Schalke ce garant bar do kvalifikacija za europa ligu dogurati dok Wolfsburg nema ni 1% timske igre i vjerujem da im ne gine nesta oko 10 mjesta.
Hahaha.....samo me zanima gdje ste nabavili tu informaciju?! U današnjem br. Bild-a, uopste nema te informacije?!!? Malo se bolje informisite pa onda objavite vijest \"novinari\"
Jaoo ..... eto nek ti znas napraviti dva pasa vidi se da pojma nemas o fudbalu momak razvaljuje dovljna je njegova samo brzina da pomogne ekipi kako treba nebih dzaba bio 15 miliona :))
nema od Ibisevica nista, propo ko zeton... Selektore pozovi, Alena Skoru da igra za BiH... majstor je majstor !!!
Jaooo ovaj Wolsfburg uzima sad neotesane dijabole...ovaj svezat dva pasa ne zna...