Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovome se nisam nadao. Steta. On je za Bogicevica Ramos.
Pa ko prati Zelju nije iznenadjenje..nije htio produziti ugovor pod ponudjenim uslovima....
Nevezano za Bogdanovića, mogu li Željo i Sarajevo iz svoje škole fudbala izbaciti 2-3 igrača, na godišnjem nivou, koji mogu igrati u ovoj lizi? Više mu je pun k kvazi-pojačanja i stvaranja "šampionskih" timova svake godine od igrača koji su grijali klupu u hrvatskoj i srbijanskoj lizi.
Sve dok se tome ne okrenemo biće nam ovako..Austrijanci rade na tome punih 10 god i vidi se rezultat..njemci čak 20 god..rad sa talentima i strpljenja nam je potrebno..
Trazio vise para i bolji ugovor al sa onakvim moonshine tesko. Sretno...
Sve najbolje Bogi, hvala za sve
Iritira me
Zvijezda se vraca u Premijer ligu. Znacil to da se vraca u Zvijezdu?
hajd u sarajevo
a gdje da zivi u becu....ni tamo mu nije sigurno od MANIJACI BEC hehehehehe
Uzdigo se koda je ramos
Basum sagosum strumfovi! Grudva je krenula , hahahahahahahah...
@Shalterushaa ne mozemo gori biti od vas, da nam cijela ekipa ode.