Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HORDE ZLA 1987.
Strašno je ovo capayebo,al baš:vodi ih trofejni trener jarni zvani pjetlić trener,direktor kluba abdulah ibraković,samoprozvani pisac i tvorac napadačkog fudbala,poznat također po tome što je uspio da iz ove kukuruz lige ispadne sa Slobodom(TREBA STVARNO ČOVJEKU ODATI PRIZNANJE TO STVARNO NIJE LAGAN ZADATAK BIO).Šta reći o dini ublehi koji bi guze svoje dao za malo medijske pažnje i prenapuhivanja stvari(ČOVJEK KOJI SLAVI"JUBILARNI" 64.ROĐ.KLUBA)A tek pojaćanja:purić-smiješno,vlepskohvski-smiješno,barić-tuga,golman-hahaha,stojčev-smiješno,al sve to bi trebao popraviti dolazak MEGA pojačanja Grahovca.Pa yebo vas hljeb zar su ovo pojačanja,još se piše o pasuljčetu ko da dolazi kaka.
Spavas li ti ikako
Za sve one koji nisu znali sta je to.... gore iznad imat definiciju kompleksa u njenom izvornom obliku. Ostalo su finese.
Balkanski Mančester Junajted !!!
Dobar Tan komšije.
stelja mamu ti jebo svoju katolicku
Amar osim na kurcu te nosim :*
Burek pita,Robertu kita,sucur Alahu ,kurac Abdulahu!