Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove odgoj i kultura,svaka cast
Japanci vec tradicionalno primjer drugima.
Respect!
Onaj ko nije bio u Japanu nikad nece razumjeti postenje i kulturu ovog narada
Čudo je kad je mentalni sklop pokvaren i prljav, a uz sve to i nepismen. Mi smo sve to, za razliku od kulturnih Japanaca...
Japanci su uvijek bili za pohvalu od kulture do odgoja.
super je ona Japanka rekla da ne ostavljaju ništa iza sebe, jer imaju kulturu i odgoj...a ne kao ovi Arapi što na svakom koraku bacaju smeće u Sarajevu.
👏👏
Uvijek bilo Japan na jednu a ostatak planete ba drugu stranu.
Pa naravno kad su bili izolovani skoro do 20. stoljeca, a znamo kakva im je historija bila. Ali isto tako imaju, iako ih jako postujem, mora se priznati da i oni imaju crnih mrlja kroz historiju.
zar od neke druge nacije ocekujes ovakvo nesto? Ovo i mogu samo oni, vrijedni su svakog postovanja.
Ocistio bi i ja al da mi plate🤣
Znam mnoge koji si iznajmili kuce arapima, svi se zale na nered koji ostave ali ih niko ne odbija jer je po osobi za jednu noc fino strpati 100 eura u dzep!
To je ono sto ih razlikuje od ostatka svijeta, upoznao sam ih nekoliko i mogu samo reći svaka čast.