Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duljevic i Radovac :D YES!
Bravo za FSBIH! Ovako se to radi! Vi hocete da ih Pape ide traziti, ljudi igraju od 2 do 4 godine u drugim reprezentacija (mladzim) i onda raja trazi od papeta da ih dovede u repku, to ne ide! A ovo je pravi pozet, treba svakog mladog koji ima sanse da igra za BiH i neku drugu repku zvat u mladu reprezentaciju a odatle da ih Pape kupi ako valjaju a ako ne stas im :)
Samir Radovac !!! Haris Duljević !!! BRAVO MOMCI !!! Brzo ce te se vas dvojica pridruziti Cimiu, Dzeki, Pjanicu i ostalim !!!
Bravo za Jagodica, covjek radi odlicno svoj posao. Vecinu igraca treba uzimati iz mladih kategorija, a Jagodic odlicno nalazi i priprema igrace. Vjerujte, da je Pape ovdje nista od toga ne bi bilo.
Pusti Papeta na miru, on odavde treba da izvlaci igrace a ne da ide traziti momke koji i nemaju nas pasos!
Au, jaka imena! Drago mi je za Dujevića iz Sarajeva, već je sada prevazišao našu PL. Abdel Metalsi - prvi put čujem
Duljevic i Radovac su dvije bordo nade!
Odlicna reprezentacija,cekaju nas dobri igraci za A reprezentaciju
Ako bog da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!