Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne to znaci da je to fico sa mercedesovim znakom.A drugo , za Mireta se odavno zna da on nikad nije htio igrat za mladu.
Opet ti Jagodicu s stelama i vezama...E daleko ce nas fudbal stici
kad vidis na fici mercedesov znak,jeli to znaci da je mercedes..ne vjeruj sve sto pise
mostar@ degenu mali ja sam samo prenio ono sto sam procitao na http://www.reprezentacija.ba/top-vijest/6750-bez-pomoi-pjania-zahirovi-i-bei-na-raspolaganju-jagodiu.html hajde pisanje pa spavanje nema crtanog veceras
za tifosi....hajde ne rise majke ti..ti bas sa pjanicem i jagodicem pricao pa su ti oni rekli...pojedi burek i idi kuci na spavanje
nezvanično Miralem Pjanić odbio je Vladu Jagodića, te poručio kako nije u prilici igrati za mladu reprezentaciju svoje zemlje, kao i da je glavni razlog tome činjenica da se u njegovom klubu Roma ne bi složili sa takvim njegovim postupkom.Dali je ovo cuvanje nogu ili mu je iz ponizenja igrati za mladu?Svakako ovo bezobrazno majmunce definitivno netreba pozvati vise u A rep.