Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ti nama svaki put dao slican...majstor.
Vala i mene što se tiče :DD SVAKI PUT ONAKO VAŽNE POSTIZAO :DD
Pregledo sam ga više puta nego Severinin pornić.
Uz fatihu do prvaka svijeta. :)
i...i bi elfatiha slovacima :) amin!
opasna ljevica....to sam odmah rekao dok sam saznao da ce zaigrati za repku,ovo nije euro gol nego gol svjetske klase,samo nek si ti nama zdrav izete i bit ce jos ovakvih golcina...idemo naprijed B i H !!!
Izeteeeeeeeeeeeeeeeeee! http://www.youtube.com/watch?v=O65hE3vOBxY
Taman kad se namjestim da citam sve sto izadje cisto iz tvoga srca, onoo kraj, bas kao i onaj naj vazniji gol za Reprezentaciju BiH. Nikad dosta sta god ti uradio ili rekao o BiH. Dobar si ti Zmaju od Bosne i Hercegovine. Ja od zavrsetka te utakmice samo gledam tu istu utakmicu svaki u Boga dan i kao da je gledam prvi put. Jos uvijek slavim, jer srce zaigra cim se spomene tvoje ime. Postao si idol nacije od 2 - 102 godine. Niko tako brzo nije usao u srce Bosnjacke nacije i patriota i gradjana BiH svih konfesija kao ti. Jos kad dusmani vide kako si u dobroj formi i dobrim ili super dobrim odnosima sa nasim Hard Core Zmajevima, kao sto su Dzeko, Spahic, Ibisevic, Pjanic .... itd, onda je pored srca jos jedno sto kuca samo za vas. Neka vam vase zelje uvijek budu ispunjene. Amin.
ja se i dan danas naježim
Zašto se svaki put naježim kada pregledam ovaj snimak ?
samo ti gledi al nemoj da ostane na gledanju
vjeruj i ja ga gledam svaki dan.
DaBogda uspio u svemu što poželiš i Bog ti dao zdravlje da još dugo igraš fudbal. Ti si naš heroj, baš kao i svi ostali reprezentativci
Ma bravo Izo, samo polako. Godine su pred tobom i more golova koje treba da postignes. Smijesi ti se lijepa karijera, samo pametno.
Svaki dan gledam ovaj gol i svaki, ama baš svaki, put me obuzmu trnci... Hvala Izete, živ i zdrav ti nama bio.
Izete... Izete... majstoooooooooreeeeeeeeeee
SA AUT LINIJE U LEGENDU !! KO ŠTO REKOŠE :)))