Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj gol u žilini nas je provukao na svijetsko prvenstvo kroz iglene uši.Svaka čast momku.
Haj ti to Izete objasni Safetu.
Taktika je nebitna, Safet zna najbolje. Ali ja se da tako kazem uzasavam Safetovih rijeci "Francuska je bolja i bit cemo zadovoljni sa jednim bodom", "Argentina je vec sada prva u grupi a mi cemo se borit za drugo mjesto, sa 4 boda mozemo proci dalje", "pa dobro ipak su oni favoriti i nije strasno ako izgubimo", "oni su dobra reprezentacija i poraz nece predstavljati veliki problem" i sl. Pa znam i ja da je realnost da se borimo za to drugo mjesto ali nemoj tako radi igrača, oni već sad zbog njega misle da ne moraju pobijediti Argentinu, da je teško jeste, ali nije nemoguće.
meni nije jasno kako uvijek uspiju iskontruisati jednu opreznu izjavu u senzaciju.. mislim da smo svi svjesni da BiH na ovom prvenstvu može proći ili jako loše ili jako dobro. Ipak mi nemamo iskustvo učešća na prvenstvima. samo Pape ima to iskustvo. kada je došao nisam vjerovao da će napraviti nešto. sad svi MORAMO vjerovati da će Safet Sušić Izvući najbolje od od ove ekipe
mozda ovo nema veze sa izetom sto cu napisati, ali ima veze za reprezentaciju, po meni vrsajevic i visca nemaju mjesto u prvih 11, po meni to su nam slabije karike u repki, vidim spominju se imena susic, kvrzic da ce ih pozvat, po meni jos nisu dorasli pozivo, a ni individualno nisu jos dobri igraci, treba im vremena dok nece pozivati rahimica koji po meni ima iskustvo koje nam je potrebno, kao i ja svi mi znamo da po svijetu ima nasih momaka koji su mladi i bolji od nekih igraca koji igraju mislim na ove sto sam naveo. Nadam se da ce susic shvatiti to na vrijeme i pozvati momke barem sad prijateljsku kad budemo igrali jer u brazil ide 22 igraca, a mozemo naci kvalitetnih 22.
plasiti?pa nemamo sta izgubiti. istorijski uspjeh je vec ostvaren i svaka pobjeda je samo plus. samo opusteno i dati sve od sebe. vi ste decki vec heroji-:)
Ali to Safet ne razumije !
Partizanskih izjava. Fali još samo "Drugovi zmajevi, Nigerija noćas mora past.".
Svijetski a nasi! (:
Izete ,stvarno si smijesan, zaboravljas na spirnt Avdije Vrsajevica protiv vodoinstalatera iz Litve i cuvenog centarsuta u rastiku!
al zato ce zbog Avdije svi drugi da se od nas plaše
nakon brazila nas tim ce biti prepun zvijezda iz velikih, mocnih klubova. zato cemo na evropskom imat jos mocniju ekipu
Izeeeteeee.... :D
Zmaju naš