Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gumena glava Kad se moja Vrbanjusa spoji sa Gracicevim Holimpikom,bice nam stand najbolji!Sirok izbor mezetluka,pace,glavuse,rakije po izboru!Likeri za zene, juniore i vehabije,sa malim procentom alkohola...
A ja vas stvarno ne shvatam. Što ste ba tol'ko opsjednuti komentiranjem ovih članaka u vezi FK Sarajevo? Baš svaki put? Dobro vas je ba. Uživajte, kompleksaši jeftini.
vidi komplexa sto su proradili neka neka , tako i treba .k.a.r.a.m.o. vas kad stignemo i gdje stignemo ;)))))))))))
Ja bih hrenovke OVAKO, mogu i mini i dzambo!!!
Raspada se UO, osipa se tim, a Predsjednik skupštine FKS sjedi više sa Amarom i Cvikom nego u Klubu. Direktor Selimović se svom snagom upinje da se uvali u NSBiH, a KLUB zapostavlja. Svi se ogrebaše i okoristiše svetinjom, a mi nijemo gledamo. Najviše sam očekivao od SJEVERA, ali su oni, zahvaljujući nekolicini plaćenika, zavukli glavu u pijesak i sami sebi presudili. KAD KAZETE NAJLUĐE SU HORDE ZLA - SMIJE VAM SE CIO GRAD jer ste stvarno ispali budale
Iznenadjenje ove godine u kucici, ODIN-ova mama pusi racku BORDO ARMIJI
Kada je Nuhanovic na standu :-)
DONESI NAM TROFEJ SELIMOVICU UBLEHO, POKLONA JE UVIJEK BILO, SRAM TE I STID BILO STA NAM RADIS!!!??? DOKLE VISE BRACO PO BOJI DA TRPIMO DINO I IRFANA I NJIHOVU PLJAHU OD TRANSFERA, SVE KO FOL PUSTISE ZA DZABE, OVO PREVRSILO SVAKU MJERU...!!!???