Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dje bolan nećeš čestitati ovo je veliki uspijeh za BH Fudbal. Fukare Tuzla!
nema strumfova nesto, ali hajde, shvatit ce da je ovo dijelom i njihov uspjeh. kada kazu, aaa igramo sa zeljom, oni su iz drzave odakle je i FK.Sarajevo :)
Ja sam željovac i ovo nije uspjeh bih već pitara. Iskrene čestitke, kako sam čuo, ginuli ste u atini. Kakav bih, smradovi iz bosne nisu prenosili utakmicu. A imamo 50 bih kanala.
Svaka cast!
Svaka casz gospodine ne daj obraza , aBd doci ce i Željina mladost do izražaja samo sabura ! Komšije svaka cast , ucinili ste me ponosim građaninom ovog grada i jos dali podsticaja da se sve može sa trudom i radom. VOLIM TE ŽELJO , doci ce i naših aBd 5 min u evropi !!
To je fer i sportski, svi ostali komentari su suvisni.
Komsije svaka cast i zelim Vam mnogo srece u narednom susretu
mene bi bilo stid reći da navijam za Sarajevo i da osvoje sve na svijetu.
mene je stid sto disem isti zrak k'o i ti... mrs sa ove planete
pitari ohladite. ;)
Vjerujem da je cestitka iskrena i da je upucena iz dubine duse.... hahahahahahahha
JA JOŠ SLAVIM LIBO ME RACKU ZA KONE HAHAHAH,
Žao mi je samo onih manijaka koji jedva čekaju poraz Sarajeva da se mogu radovati i stavljati po fbooku razne gluposti...Takvi se više raduju porazima Sarajeva nego li pobjedama svoga kluba...Noćas nisu mogli spavati od muke...Pravi navijači Želje su čestitali svojim komašijama evropski uspjeh i zaželjeli sve najbolje u daljem toku kvalifikacija za Europa ligu...Lošiji su ispali a bolji nastavljaju dalje...
Žao mi je onih manijaka što jedva čekali da Sarajevo izgubi da se mogu naslađivati
Šta sereš, kad smo nesretno ispali od Metalurga, svi moguci pitari na internetu su se rugali, plavo oko plakalo itd. Svi što su navijali za Atromitos, navijali su jer ste vi seljaci, Buća Potok.
Pa jel plakalo ili nije? Nema tu zaj. ancije samo činjenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HOĆEMO LIGU 10! Ako ćemo gledati i sa aspekta kleptomana iz saveza ovo bi i za njih dobro bilo, jer bi automatski jača liga donosila više para da ih u anus guraju.Neke lige imaju po 2 jaka tima, a ostali su većinom tu da se naguze i bore za 3. mjesto. Naše ekipe: Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, Čelik, Sloboda, Borac, Olimpic, Slavija i Široki. Imali bi najjaču ligu u jugoistočnoj Evropi SIGURNO, ne bi bilo respekta i svi bi išli na pobjedu.
Tako je ! Nema više Leoatara, Drine i govana. U Hrvatksoj već odavno igraju 3 derbija, i tako i treba
pa normalno... i jest za cestitanja mozemo se mi podyebavati i prcati...i tako ce uvijek biti...ali red je red Fala Adzeme :)
Hvala štrumfovi. Treba li ste napisati slijedeće "Čestitamo timu na pobjedi, za nas ste bili i ostali Divovi."
Svaka čast komšije!
Mislim da FK Sarajevo sa armijom od 200.000 navijača u BiH i širom svijeta, plus desetak Malezijaca, zaslužuje TV prenos ovako važnih utakmica. Sve čestitke za ostvareni rezultat!
Kojih ba 200 hiljada navijaca,da nisi malo ti budala,ne mozete Kosevo da napunite,stadion od 35000,fol 200 hiljada.Mozda ako uzmemo u obzir Djecicu od 5 godina starosti, dede i nane koji ne dolaze na utakmice. Kako odmah poletite to je cudo jedno,samo ko visoko leti nisko pada.
i 10tak Malezijaca,haha,znacajna innformacija,koji komplexi Bog te.MA vi ste u rangu Raela i Juventusa,nema dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Navijač sam Sarajeva i hoću da svi bh. klubovi konačno više budu jači. Prvo Premiershit smanjiti sa 18 klubova na 12, uvesti kao u Škotskoj četiri meča. Hoću da igramo 4 derbija sa Željom umjesto 2 utakmice sa Leotarom, ne podcjenjujući Leotar, ali protiv njih na tekmu dođe 1.000 ljudi protiv Želje, Zrinjskog, Širkog, Borca dođe 10.000. Time bi dobili više jačih utakmica, igrati po 4 utakmice u sezoni sa Željom, Zrinjskim, Slobodom, Širokim, Borcem, Čelikom, Olimpicom. Osim toga uvesti da se Premierhsit igra od marta do novembra kao u Rusiji. Razlog za to je da je u sadašnjem sistemu prevelika pauza zimi - novembar, decembar, januar, februar. Igračima forma padne, kondicija itd. Ako bi se igralo od marta do novembra, igrali bi bez prekida cijelu sezonu + kup, zatim ako dovedeš 15 igrača na početku sezone u februaru onda bi se do juna mjeseca i do prvih kvalifikacionih utakmica u Evropi svi oni uigrali. Ovako nam Evropa počne na početku sezone. Početi u martu i uvesti Škotski sistem
Slažem se svim što si rekao
Treba ujediniti reginalnu ligu kao u kosarci,pa napraviti limit da se igraci ne smiju prodavati prije 24 godine zivota(u Jugi je to bilo 28),pa ces da vidis kvaliteta fudbala i prvenstva. Ovako vidimo da su nam klubovi svake godine(i Partizan i Dinamo,i ovi nasi) vrece za nabijanje i pravljenje gol razlike ovim jacim evropskim klubovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)