Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doktor fudbala
sve cestitke legendo
IVICA OSIM PICKETINA KOSPICARSKA
ma treba se stadiončić napraviti od 10 milja još dok je živ Osim jer on jedini ima taj uticaj u državi,istok dići da možeš normalno gledati tekmu
Volimo te OSIME dragi,gospodaru Plave familije
ne mogu reci da imam idole, ali djela dva covjeka iznimno cijenim i postujem! Josip Broz Tito pa Ivica Osim Svabo!
Jel ovo fahro nasliko..
100000 Bakire...oOOOoooo Bakireeeeee
Hvala ti Ivice za sve! Hvala ti za velicanstvenu historiju naseg kluba,za svaki nastup,i najvise ti hvala za onaj ponos i puno srce kada vidim grb! Pravi sportista,gospodin,strucnjak...lice kojim se Željezničar ponosi!
Naš dragi Švabo.
Tako je.... Covjek jedini zasluzuje tu laskavu titulu....
Divna osoba Jedinstven,poseban.Malo je ovakvih ljudi nazalost.
JEDINO POSTOVANJE IZ zeljeznicara GOSPODIN MEHMED MESA BAZDAREVIC IMA OD MENE A KO PRATI FUDBAL ZNA O CEMU PISEM. PITAR ISTOK!
Ivica je Osim toga postao počasni predsjednik Željezničara. Dobro su se sjetili. :-)