Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GIGANT!
Komentar iznad mene predstavlja oličje i dokazanu tezu koliko čovjek može biti glup.
@sbiljeska Ovaj tvoj komentar je dokaz kol'ko si neupučen u BH fudbalska zbivanja. Osim NIJE glava saveza već 4 GODINE. On je BIO predsjednik komisije za normalizaciju i kad je odradio što je treb'o, ČOVJEK SE POVUKAO.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ti si gospodin.
Ovaj skromni gospodin i veliki ljudski karakter je odbio ponudu Real Madrida uz obrazlozenje da mu je sasvim dovoljno jedan tanjir za obrok...veliko starateg i znalac, BiH je sretna da ima Osima...
Uz duzno postovanje, izuzev diplomatske ocjene ne vidim da nam je Svabo rekao bilo sta od koristi. Ocekujem njega puno vise cak i iz, objektivno, penzionerske pozicije.
"Uglavnom, reprezentacija BiH ima kvalitet, nekolicinu vrhunskih igrača i može opet igrati dobro. Može, ako ekipu, tj. selektora i igrače prestanu ubijati pametnjakovići i sveznalice sa strane." Kad budemo imali sveznalicu za selektora umjesto neznalice niko ga nece ubijati. Ne sjecam se nesto da je bilo bas puno pametnjakovica dok je Ciro bio selektor.
Štraus sa Grbavice , dovoljno reci INSTITUCIJA FUDBALA U BIH ! Zaista on je kompetentan uvijek da kažem vezano za situaciju u kojoj se nalazi bh fudbal , repka i sl.
Ruku na srce, nije nam nista korisnoga predlozio ovaj puta. Da se ne lazemo. :o)
BEGIC IMA PLAN KOGA CE DOVEST DA MOZE STO VISE PARA IZVUC IZ TOG
Malo ko se zapita da naš plasman može više zavisiti od golmana nego od selektora? Kada bi i Ivica Osim nekim čudompreuzeo funkciju selektora to ne bi pomoglo da Begović ne primi golove kao u Zenici protiv Belgije ili posljednja dva gola protiv Manchester Uniteda!
Koji si ti idiot .Sto bi rekla Marija Stipina iz LZN
Hoćemo li se sad objesiti? Mi više trpimo kriminal, nepotizam i sl. od problema u jebenom fudbalu. Koja pogan od naroda.
Vi ste majstor za sve ove ! Previše se politika miješa.
samo je nazalost prestar za ovo.....
LJUDINA
Ma jedini realan covjek u nasem savezu. Ili sto bi rekao Blaz: "real man".
da je bogdom 20 godina mladji i boljeg zdravlja, nista nam bolje ne bi trebalo
...ili da je Mourinho Bosanac :)
to bi bila najbolja varijanta :P
"moramo biti svjesni da stvari ne zavise samo od nas. pitaju se i naši protivnici. igra se na dva gola." haha rečenica za anale.
Uvijek otrese kratko I jednostavno a tacnije ne moze bit....bravo Svabo
tako je ivice,boli te cosak
Čestitam Ivica na zlatnom piru, daBogda još dugo živio i bio zdrav. Ljudina!