Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Ivica Osim govori mi svi trebamo šutiti ! Svaka riječ mu je za enciklopedije. Hvala ti prijatelju Osime za sve što si do sada za nas uradio. Najbolji si Bosanaca kojega znam.
Kada Ivica Osim govori mi svi trebamo šutiti ! Svaka riječ mu je za enciklopedije. Hvala ti prijatelju Osime za sve što si do sada za nas uradio. Najbolji si Bosanac kojega znam.*
da nam ga Bog poživi da je mlađi da nas on vodi na mundijal mada i pape je odličan.
ARGENTINA BIH 1:0 NIGERIJA BIH 1:3 IRAN BIH 0:3 IDEMO DALJE!!!!!!!!!!!!!
Naime, u četvrtfinalu je Japan igrao sa Australijom, a utakmica je ušla prvo u produžetke, a onda i penale. Međutim, prije nego što se izveo prvi penal, Osim je napustio teren, ostavivši u čudu sve prisutne. Kasnije je svoju odluku objasnio sljedećim riječima: "Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini", rekao je Osim.,,,ZBOG OVOGA GA CJENIM
Hvala Svabi i ostalim iz komiteta a prvenstveno ipak njemu sto smo ikako igrali kvalifikacije...Bosanska legenda...
e ovo mrzim,nije se ni počelo igrat a već smo prošli u drugi krug.
Ma Spahic ce Mesiju nogu slomiti, zapamti te sta sam napisao 200%
Kad Ivica kaže onda je tako..
da je gospodin Ivica selektor ja zdrijeb ne bi ni gledao jer bi mi bilo svejedno skim cemo biti u grupi , prekucao bi sve grupe sa BiH , al posto nije selektor nazalost ovako tesko da mi mozemo bilo sta da napravimo
Bog te cuo i dao ti da prozivis u zdravlju i rahatluku makar 100 godina.Evo me ko moja nana :)
BiH na svjetskom VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=Ww3MIRO7HVM
Gospodine Osim, vi ste za BiH fudbal učinili ogromne stvari, nemjerljive i neponovljive. Ja Vas molim jos samo jedno, nasavjetujte Spušića da ne upropasti ovu odličnu priliku. Njegova taktika i tvrdoglavost su kao ''slobodan pad'' u ponor.
da ti nama budes ziv i zdrav, pa da mi zajedno odgledamo svjetsko pa kako bude bude OSIME CARE !!
pape i osim 100 posto u pravu
Najnovija vijest.....Kada je onaj gospodin izvukao kuglicu i spomenuo BOSNA I HERCEGOVINA 90°%stanovnika republike šumske zatražilo pomoč hitne službe a večinom su bili nervni i srćani problemi.
Duhovito mmmmmmm
Legenda i čovjek bosanskog kova.
Da nam zivi jos dugo godina u zdravlju i veselju, nas Ivica Osim
nek su braca muslimani tu...zivio Iran !!!
jesi sig.da znas ko su iranci?
Da li Safet Sušić sluša živu legendu ili sam donosi odluke ? To da mi je znati ali iskreno bez nagađanja.
Prije svake utakmice Safet i Ivica Osim vode razgovor i dogovore, to je priznao skoro i sam Safet u emisiji Odgovorite ljudima, imas mislim snimku na oficijelnoj stranici BHT neposredno iza Litvanije.