Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz dužno poštovanje, bilo bi lijepo da jednom doživimo da se naši igrači iz PL BiH mogu prodati direktno u neku od liga petice, a ne u prosječne turske, kazahtasnke, iranske ili istočnoevropkse klubove i još kad im istekne ugovor tamo (a domaćini neće da ga produže), onda te iste igrače vrate u naše klubove i još ih predstavljaju kao pojačanja. Kamo sreće da mu ovaj klub bude odskočna daska za neku od najjačih liga Evrope.
Za koga je potpisao???
Ivan sesar je jedan on najboljih igraca koji je igrao u premier ligi poslije rata,cak je zaigrao i za reprezentaciju,ali je isto tako i primjer kada covjek kji stavlja pare ispred svega drugog pa sad evo igra u nekom slovackom klubu od kojeg je Travnik poznatiji.Da je ostao u Sarajevu da nije napustao da nije poletio za parama sad bi imao najvecu platu na Kosevu,bio prva postava i kucao ponovo na vrata reprezentacije.U svakom slucaju puno srece i da se vratis u staru formu
s konja na magarca...
propao si ko ze
poluigrač umislio da je zvijezda
Dunajska streda??? WTF? Pa jaci je OFK Novi Grad jbt....
ispricaj ti njima ne znaju oni