Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo momci,mozemo SRCE NA TEREN.
jedva cekam evropsko hordanjeeeeeee
Ivane majstore,horde su uz tebe.
Evropsko hordanje.... neće se jesti mjesecima, ali će se zato otići i bodriti ovaj klub.... Moj je cijeli svijet u BORDO obojen...
NIJE , LANAC MU JE KRATAK .
MANIJAK , JEDI G O V N A I OVAJ PUT .
Izlaskom comora odma povedemo 2-0,nevjerovatno kako je los taj igrac....
E JESI PGLU....
Bordo.odin bem ti detence strumfovsko
izgleda P.I.P.O. osh`o na re-mo
DRAGA BRACO PO BOJI S SA SUZNIM OCIMA IDEMO SIGURNIM KORACIMA U STECAJ, DOK SELIMOVIC I IRFAN PLANIRAJU PUT NA MALDIVE.. ZALOSNO BRACO PO BOJI, ZALOSNO, STA NAM RADE, POSLIJE ZIMOVANJA NA VLASICU U PAHULJICI, SADA IDU I KORAK DALJE, A NAS KLUB GURAJU STEPENICU NIZE...??? ZAR MOZEMO NIZE OD OVOGA, BRACO PO BOJI???
u pozadini logo Sarajevo-x.com !!!
na ovaj treci kom, o tome kako cu otic na more, nisam htio stavljat plus... da ne slutim. :O
i stavio sam sebi pluseve na komentar jer je sve oko mene tako apsurdno da mi i to cak godi. sta cu, atenšn hor. radio bih i na baušteli. povazdan. i ljetos sam za 15 radio vazdan. B) ne bjezim od posla. al oticu na more makar stopom. B)
by the way i prvi sam. to me malo usrecilo. :) jesam glup u pm. ubi me ova nezaposlenost.