Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOji ste vi isfrustrirane, ogranicene budale! Izadjite malo vani, bavite se svojim zivotima osim sto jedva cekate da popljujete momka koji je jednu svjetlosnu godinu ispred vas! Vidi se koliko ste jadni i koliko vam je zivot dosada! Gdje je Dzeko, a gdje ste vi!?
aaah, jest gadan ovaj rošavi retardinjo. možeš mu na licu klikera igrati.
A sta ti seka na to kaze?
Suoer
http://bs-ba.facebook.com/people/Pipo-Sa-x/100000965839721
ebo vam dzeko mater i guzjcu
A ta će im ovaj musavi mošnjo xD
@@nabijach nabijam nabijam ali je tvoja mama redovan gost. navadila se sta da joj sad radim. kaze da joj niko ne izmasira jajnike kao ja.
ti izgleda u kuci tako nabijas jeli? Covjece to je incest
Dzeko je za Selju bio kloc, ipak je to strasan strumfovski tim. @Zivko Josilo, napisi nam koju rijec o tvom ljubimcu Amaru Osimu :) :)
nabijem na kuurchinu i vas novinare a i ovog shufta i kloca od igraca.
Pogresno si procjenio, Pipo je federalni srbin psihopata !!! vjeruj mi
Ma treba talijanske klubove tuzitu u Hagi i tjerat se dok ne isplate odstetu za Dzeku ili dok se ne nadju Ejupovi koferi.
Nije Pipo srbin on je skutor koji misli da je smijesan....
Ma nece on nigdje otici, kad je de8il! Sta je mislio kad je potpisivao ugovor da je Messi pa prihvatio klauzulu od 40 miliona eura?