Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
42-e? ma daj... Od samostalnosti HR. igrali su 5 puta, 3 pobjede Hrvatske i 2 puta nerješeno... AJMO HRVATSKA!!!
Dobro, neki dan su bili komentari kao \"bravo komšije\" ovo komšije ono komšije smo su vam pete virile iz guzice vaših komšija Hrvata, a sad \"zagzite ih žabari\" ovo žabari ono, pa kada komšije opet pobijede onda nova runda ulizivanja komšijama Hrvatima. Tako ste 2008 tepali komšijama do Turske a onda pokazačli koliko mrzite komšije. To je slika vaše nacije, dvolična i licmjerna, najodvratinija nacija Bošnjačka. čast izuzecima.
Blago nama Hrvatima,dok nam svi okolo tako zavide,daj Bože da nam ovako bude zauvijek!Ljubomorne duše mogu da nam pushe! Jel tako mošnjaci?
Sretno Italia! S.elam i pozdrav iz s.tolnog b.ošnjačkog grada Zagreba!
Pravo je vrijeme za jednu dobru majorizaciju. Sretno susjedi, forza Italia!
Haj Marine ne dipr
A Hrvatsku nikad do sad!
u cetvrtak 1x na talijane a hrvatima game over u zadnjem kolu
znaći li to da su Bosanci bili Ustashe?
za sve koji se nalaze uvrijedeni zbog ovog 1942. to je istina jer Hrvatski nogometni savez i jest sluzbeno primljen u FIFA savez tijekom 2.svj rata, tocnije 1941 a ne 90-ih tako stoji i na sluzbenim stranicama pa se nemoojte vrijedati inace sam Hrvat
Kakva sramota i gluposti. Cuj danasnja Hrvatska pravni nasljednik NDH, pa onda je i Bosna igrala sa Italijom, jer smo tada bili u sklopu NDH. Konju novinarski, objesi se!
Ma morali pustiti Hrvati 1942. Inace ne bi bili nezavisni. Otjerali bi ih Italijani u Yugu.
tupav si, pomoci ti nema,tako da nema potrebe da ti objasnjavam
\"Prethodno su Italija i Hrvatska snage odmjeravali u šest navarata, a \"Azzurri\" su slavili samo jednom, i to u travnju davne 1942. godine kada su slavili u prijateljskoj 4-0. \" Molio bih novinare Klix.ba da razmisle prije nego nešto napišu. 1942. godine protiv Italije je igrala nepriznata zločinačka tvorevina NDH s kojom današnja Hrvatska nema nikakve veze. Hrvatska je nastala na temeljima ZAVNOH-a. Znam da ovo vjerojatno nije namjerno napisano, ali predstavlja povijesni falsifikat i veliki lapsus. Tako da Vas molim da uklonite tu rečencu.
od sad samo dajte naslov...mi ćemo ostalo nagađati,tj, da li su dosad odigrali 6 ili 10 tekmi...