Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A GDJE MERCEDES ARENA BRACO PO BOJI ?? NE MOZEMO HRVATSKE DRUGOLIGASE POBJEDITI.... PLACEM KAO DIJETE BRACO.... NA STA NAM JE KLUB SPAO, DA OVISIMO O NEKAKVIM VUKASOVICIMA... CRNO NAM SE PISE BRACO PO BOJI, ISTO KAO 70-TIH GODINA KADA JE STARIJI OSIM OSUDJEN U BIVSOJ JUGI ZA NAMJESTANJE UTAKMICA.
E to kompleksasi hajde.... ahahahah na ovo sam i mislio hajde sad da vam se malo smijemo...
TO " NJanjanjevo " TI JE OD OCA , NJEGOV PRVI KONTAKT SA GRADOM DOK JE U VUNENIM CARAPAMA ISAO TRAMVAJSKOM PRUGOM DA SE NE IZGUBI U GRADU .
BRAT TI JE AMAROV CETVORONOZAC S TIM DA JE ON PELCOVAN A ZA TEBE NISAM SIGURAN .
@pff mi to zbog ovog http://www.klix.ba/forum/fk-sarajevo-t54627s8225.html- nismo da vam se vise ovo ne desava... I od kad smo krenuli u ovu akciju spasavanja njanje nema vise da igraci gladuju.... A krmetnjak je zato sto mnogo smrdi gore... a sto je mnogo, mnogo je brate...
@pfff ti izgleda nisi svjestan da mi skupljano za hrenovke i struju vassim igracima... Pa ne bi se iimali kome smijat da se raspadnete... a i ne bi ni vas kompleksasa bilo vise .. a to bi nam mnogo zao bilo... Zato mi svaki mjesec po 50 KM u MI "Ovako" uplatimo...
@Ljoze OLIMPIJSKI STADION znači u poređenju sa onim vašim "pokušajem" od istoga (koji ima 4 različite, nazovimo ih, "tribine") "krmetnjak"!? hahahahahaha Smiješno! Nego kada će te skupiti 50KM za limara da vam konačno postavi novi lim iznad one zapadne tribine koja se urušila ima i više nego GODINA DANA???
Željo je bivši stabilan drugoligaš.Doduše jednom ili dvaput je ispadao i u zonsku ligu (republicku) to je liga u kojoj igraju Neum,Stolac.....u juznoj,Vučkovci,Gradina u sjevernoj,Zeljo,semizovac,Olovo u srednjoj republičkoj... A sto se tice osnivanja FK Sarajeva razlog je bio taj sto je vrh SR BiH odlucio da se osnuje klub koji ce parirat Zvezdi,Dinamu,Partizanu i naprevljen mu je veliki stadion...
Amare,ajd ti kući i mani se ekipa koje nisu iz BiH.Odigraj koju sa Leotarom i vjezbaj te stimanja utakmica sa njima da makar realisticnije izgledaju.
Ima brate mozda ne znas ti dopusti da ti objasnim ... Grad se zove Sarajevo i ima jedan veliki klub FK Zeljeznicar (to je onaj najtrofejni i sl) a imao je i ima jos ovih manjih klubova i ima jedan udbaski maleni koji se zove FK NJanjanjevo... a utakmice igraju na krmetnjaku koji mnogo smrdi...
GRAD SE ZOVE SARAJEVO A NJEGOV KLUB FK SARAJEVO NEMA NISTA STO SE ZOVE " Njanju..." , J E B E M TE MUTAVA .
tom tercetu vrlo kvalitetnih navalnih igraca, valjic, cujic, skakic, mnogo kvalitetnije odbrane ne mogu da se odupru od ovih premijerligaskih. njihova je steta sto ne mogu igrati van granica bih.
J.bo vas Mensur Dogan u šta pretvori omladinski pogon u poligon babinih sinova i djece trenera i bivših propalih igrača....Upropasti 10-15 pravih talenata da dobiju jednog u dvije godine da pošalju Brki da ga Brko krka i kroji uslove...RODITELJI vodite djecu iz Želje od njih neće niko uspjeti,samo oni korumpirani treneri i DR MR DOGAN MENSUR znaju koga će gurati do prvog tima nema veze što nije talent samo da mu je babo dobrostojeći guzonja.....Kupuj Željo igrače sa strane u zadnje 2-3 godine si ih kupio 50-tak a nek etvoju talentovanu djecu upropaštava samožvana bulumenta takozvanih eksperata za sport kao što se predstavlja Mensur Dogan....upropašteni ste nema spasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ako Gredić nesmijeni ovu bulumentu tkz ekperata omladinskog fudbala i ne dovede nekog jakog ne korumpiranog da vadi talente a u ovom gradu je uvijek bilo talenata i sirotinje koja najbolje igra fudbal.....ovo pišem dobronamjerno i za dobro Želje..
Ha,ha,ha mora da si dobro fasovao na Grbavici pa bi sada negdje iz zbunja udario po nama. Glupson Manijaci su institucija i mi samo bijemo takve kao ti.
STVARNO " bolo " VRIJEME JE DA - P O S E R E S - ZELJU I DA POCNES DA ZIVIS U VESELJU .