Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitar cak i kad cita o arsenalu tekst, razmislja o Zelji...kompleks ili zavidnost ili oboje, sta god da je, zalosno je...ALI to je njihova esencija...
City uopće nije trećeplasiran i nema dva boda viška u odnosu na Arsenal već upravo suprotno. Arsenal je trećeplasiran i ima dva boda više od City-a. Doduše, i utakmicu više.
Bas me interesuje otkud ovi levati sa sa-x kopiraju ove clanke. Vijesti u vezi Arsenala i Arsena nemaju veze sa frustracijom i razocarenjem. jedino sto je Arsense izjavio jeste da se moraju pojacati u svim linijama za narednu sezonu :P A ovaj clanak su sigurno dobili visestrukim prevodjenjem sa google translatorom da dobiju unikatan clanak ccccc :)
Ja neznam šta laprdaju ovi poznavaoci˝ fotbala, pa Arsen je među 5 najboljih trenera na svijetu.Baš bi volio da ode Arsen pa da vidimo ko bi sa ovim igračkim kadrom osvojio titulu
Demonstracije pred Emiratima: \"Lets kick GREED out of football!\": http://www.youtube.com/watch?v=u_ln0cmSUs0
Ako Man.City pobijedi obe utakmice onda prelazi na trece mijesto,u tom slucaju Arsenalu nepomaze ni pobijeda,isto mu se pise il pobijedio il izgubio.
1 Manchester United 36 22 10 4 73 34 39 76 2Chelsea FC 36 21 7 8 67 : 30 37 70 3Arsenal FC 36 19 10 7 69 : 39 30 67 4Manchester City 36 19 8 9 55 : 33 22 65 5Liverpool FC 36 17 7 12 59 : 41 18 58 6Tottenham Hotspur 36 14 14 8 51 : 45 6 56 sta bolan vi palamudite?!
Kako nema dugova jel im to neko polonio novi stadion, duzni su. Radi manje vise prema principu Barcelone, samo sto vecina nisu Spanci. Ipak ne vjerujem da se Arsenal moze nametati u cijenkanju za igrace sa klubovima kao sto su Manchester City i Chelsea koji ce nezasluzeno nekog igraca platiti skuplje. Sto bi se sad trebali poceti zaduzivati kad ce se uskoro uvesti nova pravila vezana za profitabilnost kluba.
@ 1990 S De bolan ne pr.dali......klub koji najpozitivnije posluje, nema dugova i dobro zaradjuje na mladim igracima, a da nema para....nego, ocito, upravi Arsenala je bitan profit, a ne torfeji....profitabilna organizacija....!!!!
Sta ba pricate protiv Arsenea Wengera... Nije on kriv sto nema buđet što ga ima recimo Mourinho; onda ovaj sad trener milana; Leonardo; Mancini; povremeno Sir Alex Fergunson... Evo Inter do polusezone u kojoj je branio trostruku krunu nije kupio nijednog ozbiljnog igrača i zato su bili oko 10-og mjesta... zaključak: nije moguće imati ekipu koja se bori za titulu a da tom prilikom ne potrosis barem 35 miliona eura. A sam trener Wenger je jedan od najboljih trenera na planeti.
manijak i akda pise komentare o pitarima on je ZALOSNIK
Wenger je postao karikatura od menadžera Više informacija o Arsenalu možete naći nom sajtu Arsenal BiH Supporters club arsenal-bih.com
Pitam se samo kako ima uopste obraza da bude 6 godina na klupi jednog kluba kao sto je ARSENAL i da ne razmislja da prepusti mjesto nekom sposobnijem...:(
ovako frustriran nije bio ni Amar Izuzev kada ga je hapoel nabio s petardom .-)))))