Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti se naigra ove sezone !!!
e moj Isco,takav talenat a propadas u Madridu,koliko ih je samo ovaj Real unistio
pa sta ako je talenat...to mu je opravdanje da se vuce po terenu kao da mu je 40 godina?? care real madrid je pun talenata i jos se on mora dobro oznojiti da bi izbacio di mariu iz ekipe koji trci za trojicu!
care,gled'o sam ga i uvijek je bio dobar,trudi se trci,dijeli pasove,Real je klub koji je unistio ogroman broj fudbalera,pogledaj samo kakvi igraci su kod njih na klupi bili Kaka,Snijder,Robben,Ozil dolaskom Ancelottija,evo sada i Isco..najcudniji slucaj od svih nabrojanih je Iker
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A je li rekao "zašto ne bi opet uspjeli" ili "zašto ne BISMO opet uspjeli"? Bas me zanima kakav je s gramatikom.