Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svojevremeno je Luka Modric izjavio, ko prodje PL BiH taj moze igrati bilo gdje u svijetu. Ocigledno isto vazi i za sudije. Irfane zelim ti puno srece i da nastavis sa dobrim sudjenjem.
Peljto ako čitaš ovo svaka ti čast za humanitarnu pomoć o kojoj se pisalo neki dan. ❤️
Sve je lijepo samo mu ne dajte da sudi u istoj utakmici u kojoj Željo igra ne zna da se kontroliše daje žute i crvene kartone, svira penale, produžuje nadoknadu po 5 minuta više od prvobitne odluke. Jednostavno je jača ljubav prema NK Željezničaru od njegovog profesionalizma i ne ide to!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naš najbolji sudija,svaku utakmicu koju je gospodin Peljto sudio,sudio je na vrhunskom nivou.Velike pohvale za njega,takve sudije želimo u našem nogometnom prvenstvu.
Jednostavan, iskren, posten, odgojen kako treba u svakom pogledu cestitke i roditeljima
Bravo majstore!
Gdje su Gigović & Co ni jedanog Borčevog sudije nema hahahahahahahahahahahaha
Peljto brat vise da u humanitarne svrhe nego bekan Dzeko …
Ovi sto lupaju minuse nek pogledaju kad je dzeko zasnji put nekom nesto donirao .
Svaka cast sve cestitke Peljti.Bukvalno od trnja do zvijezda:-)
Il je Tuka il je Petljo a samo u sjedecim sportovima postoji sansa .......
Lakše je varati pred 5k nego pred 70k
bjezi ba kakav ti
Irfan je odlican covjek i sjajan kolega. I sam sam bio fudbalski sudija, poznajem Irfana i dok nije bio sudija Premijer lige BiH, i tad je bio uravnotezen i pristojan momak. Sjajno je kako predstavlja BiH.
Nas najbolji sudija! Irfane SVAKA TI CAST
Svaka cast druze, ponosni smo na tebe.
Veliki gospodin!
Korumpirani ste vi svi