Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irci su se oduprijeli asimilaciji u Englesku naciju, nisu dozvolili da im se jezik i identitet zatre. Irska je dugo vremena bila najsiromasnija zemlja zapadne Evrope, jer je Engleskoj odgovarala siromasna Irska, pod njihovom kontrolom i izolacijom. Sredinom proslog stoljeca, zbog neuspijelog roda krompira kao glavne komponente ishrane,od kojeg se i pravio ''alkohol od krompira'', (danas poznatiji kao whiskey), milion Iraca je umrlo od gladi, a 2 miliona je odselilo za Ameriku. Anglosaksonska Engleska je sve to mirno posmatrala, nije zeljela pomoci, pod izgovorima da su Irci sami krivi za to zbog svoje ''keltske krvi''. Engleska propaganda je prikazivala Irca kao siromasnog, prljavog seljaka, ulicara, alkoholisanog dangubu.. Irci danas krive Englesku za genocid izgladnjivanjem, i okrivljuju Englesku da je ubacila virus koji je unistio rod krompira.
Irci su se oduprijeli asimilaciji u Englesku naciju, snisu dozvolili da im se jezik i identitet zatre. Irska je dugo vremena bila najsiromasnija zemlja zapadne Evrope, jer je Engleskoj odgovarala siromasna Irska, pod njihovom Sredinom proslog stoljeca, zbog neuspijelog roda krompira kao glavne komponente ishrane i od kojeg se i pravio ''alkohol od krompira'', danas poznatiji kao whiskey. Milion Iraca je umrlo od gladi, a 2 miliona je odselilo za Ameriku. Anglosaksonska Engleska je sve to mirno posmatrala, nije zeljela pomoci, pod izgovorima da su Irci sami krivi za to zbog svoje ''keltske krvi''. Engleska propaganda je prikazivala Irca kao siromasnog, prljavog seljaka, ulicara, alkoholisanog dangubu.. Irci danas krive Englesku za genocid izgladnjivanjem, i okrivljuju Englesku da je ubacila virus koji je unistio rod krompira.
Poniziti cemo ih ko zadnje rupe na svirali.
Oderacemo ih vidjet cete!!!
Sve ovo treba shvatiti izuzetno ozbiljno nisu irci za bacanje spustimo loptu i laganice
Tebi je glava probušena, da imaš mozga ne bi ovdje stalno pisao bljuvotine.
A po nicku se da zaključiti da si psihopata sa homosexualnim sklonostima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naprijed Bosno i Hercegovino, zgazimo irce sutra!
vazda sam ja bio patriota, volim ja repku, ali ljubav prema Sarajevu je nesto posebno, nesto nemjerljivo...