Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi likovi sjede u ovom savezu,majko draga,to nikad lopte nije u ruci držalo,a kamoli zaigralo s njom
Ja mislim da bez kvalitetne druge lige nema ni kvalitetne premier lige......
http://scsport.ba/vijesti/zvanicno-premijer-liga-od-sezone-2016-17-sa-12-klubova/89359
da VI hoćete naći normalnog sponzora za ligu da klubovi imaju fajdu ne 1000km za baner BH telekom a i to je to smisliti neki projekata pa poslati UEFi i FIFA da se unaprijede klubovi i infrastruktura ali jok glavonje se sjatile oko reprezentacije jer je tu lova... i ovo skraćenje neće ništa donijeti ako su mislili samo to uraditi to je isto da odstranis pola tumora a pola ostaviš u čovjeku...
Najrealniji naziv 'Cener Liga'
Ukoliko dođe do smanjenja lige onda je najbolje uvesti i jednu prvu ligu tipa danasnje Premier Lige i da se ekipe iz Federacije i RS-a bore za ulazak u visi rang,a da se onda vec lige dijele po entitetima..Smijesno je da iz nekih sela bude Premierligas i potrebno je raditi na infrastrukturi jer u kakvim su uslovima stadioni je zalosno!
Podrzavam !!
Usput gospodo iz n.o. nadisite se cistog zraka..